Cu Alina si salonul Royal ne-am familiarizat deja prin postarile facute pe facebook saptamanile trecute si pentru ca imi este foarte draga aceasta colaborare, doresc sa revin si pe blog cu acelasi articolul, cu riscul de a ma repeata. 🙂

Am inceput introducerea pe facebook inainte de lansarea blogului, cu frumoasele imagini realizate de super fotograful nostru Roman Gheorghe, sau mai exact RGL FOTO, pentru ca imaginile uneori vorbesc mult mai mult decat cuvintele si cu siguranta vi-ati dat seama datorita rezultatului ( machiajul si coafura care le-am avut la prima sedinta foto) de profesionalismul acestora.

Alina a intrat in aceasta lume a culorilor acum 8 ani de zile, iar de atunci evolueaza continuu, participand la minim trei cursuri pe an, iar anul acesta in luna iulie va pleca la Paris pentru un curs de specializare.

Nu stiu voi cum rezonati la aceasta, dar eu una, deabea astept sa revina Alina cu noi cunostinte, tendinte, cu un aer fresh de Paris de unde se da “ ora exacta” in domeniul modei; ma voi lasa cu incredere pe mana ei si promit ca vom organiza o sedinta foto unde o vom provoca la o opera de arta in domeniul make-up–ului.

Centrul de infrumusetare Royal, deschis in luna noiembrie 2014, este un vis al Alinei devenit realitate, unde eu va recomand cu toata caldura sa treceti cel putin o data, daca pana acum nu ati facut-o:

Str. Oneştilor nr. 102

Contact : 0756 436 716

Am ramas impresionata de cochetul mobilier si designul salonului, iar echipa tanara si totodata profesionista, atent aleasa si formata din: 4 hairstylisti : Horia , Bianca , Sanda si Mihaela , 4 make-up artisti : Andreea, Bianca , Laura si Alina, precum si 2 manichiuriste: Denisa si Paula; m-a fermecat atat pe mine cat si pe prietenii mei, facandu-ne sa ne sa ne simtim ca intr-o vesela familie, dorid sa revenim cat mai curand.

Dovada vie a acestei afirmatii este chiar (un pretențios de felul său ) Roman Gheorghe, super fotograful nostru care s-a lasat deja pe mainile hairstylistului Horia, devenindu-i client pe viata ).

Pe Alina o felicit cu mult drag pentru ceea ce a realizat pana acum si ii doresc multa multa bafta si sa faca in continuare lumea mai frumoasa prin ceea ce creaza cu atata pasiune.

Acesta a fost articolul aparut saptamanile trecute pe facebook si va anunt cu mare incantare ca, in curand vor urma si alte colaborari interesante impreuna cu Alina si Salonul Royal 🙂

Va pup,

Oana

WRITE A COMMENT