Azi doresc sa va povestesc una din preferintele mele in calitate de articole vestimentare si anume: ROCHIILE.

Le consider intruchiparea suprema a ideii de feminitate  si recomand tuturor fetelor si femeilor sa acorde prioritate rochiilor in garderoba lor, fiind solutia ideala pentru orice moment al zilei sau orice eveniment.

O rochie care sa te puna in valoare, cu o croiala care sa  “iti urmareasca liniile corpului”, a carei culori sau imprimeu sa te favorizeze, cu siguranta te va face sa te simti speciala, fie ca este vorba despre un eveniment, sau o zi obisnuita din viata ta.

De aceasta data, am ales sa va prezint aceast outfit superb, alcatuit dintr-o rochie de seara lunga, intr-o nuanta albastru electric care pentru mine a fost “dragoste la prima vedere”.

Rochia este confectionata din paiete, tul elastic, cu cupe push-up incorporate in corset, bustul intarit sustine perfect cupele, tocmai pentru a exclude necesitatea purtarii unui sutien, asigurand un decolteu rafinat, impecabil. Captuseala este realizata din bumbac satinat si vascoza pentru un plus de confort .

Am decis sa incalt la acest articol elegant, o pereche de sandale in aceasi nuanta, marca Cristina Bacio, oferite de magazinul Art Shoes & Accessories care s-a deschis de curand in Oradea, str. Primariei. Sandalele sunt din piele,  extrem de simple, si chiar daca tocul este inalt si destul de subire, sunt foarte comode.

O aparitie impecabila si stralucitoare!

Recomandarea mea, in cazul in care esti luata prin surprindere de un eveniment neprevazut sau doresti sa nu  investesti  prea mult in achizitionarea unei rochii, poti apela la firme specializate care inchiriaza astfel de rochii de ocazie, ceea ce a fost valabil si in cazul meu de aceasta data, am apelat la firma Inchirieri de rochii Florentina din Oradea.

P.S. Albastrul electric este culoarea care se potriveste unei persoane care este multumita cu nivelul sau existent de cunoastere, sau doreste realizari intelectuale mai înalte.

 

My Look : Fotograf Roman Gheorghe Lucian, RGL FOTO |Hairstyle Sanda Naghiu |  Make-up Alina Gorcea |  Outfit Rochii de inchiriat & make up Florentina | Shoes Art Shoes & Accessories- Cristina Bacio.

WRITE A COMMENT