Tu hotarasti cine esti si ce vrei sa transmiti prin modul in care te imbraci.

Un sfat de inceput: sa lasam bunul gust să primeze în vestimentatie si comportamentul nostru.

Consider ca primul criteriu dupa care sa ne ghidam cand ne alegem o tinuta vestimentara este  sa tinem cont daca aceasta ne avantajeaza  si nu ar trebui sa ne lasam seduse doar de tendintele modei.

Aflandu- ma in cautarea unei rochii pentru o ocazie speciala, am contactat- o pe Florentina, proprietara firmei de inchiriei & make up. Am ramas placut impresionata de superbele rochii, atent alese de la firme  si designeri de renume.

Dintre toate m-a fermecat aceasta rochia conica din dantela macramé, datorita faptului ca sublineaza silueta feminina, urmand formele corpului, precum si faptul ca este o piesa clasica de o eleganta aparte si cu un design impecabil.

Pentru a pastra tinuta la standardul inalt, am decis sa o completez cu o pereche de pantofi si o poseta cocheta, de la noul magazin Art Incaltaminte & Accesorii deschis in Oradea, care promoveaza  marca Cristina Bacio. Despre Firma Art Incaltaminte & Accesorii,  am fost extreme de incantata sa aud ca ofera clientelor posibilitatea  de a- si crea singure pantoful sau accesoriul mult visat, punandu- le la dispoziție o gama diversa de modele si calapoade, intr-o varietate de culori, modele si texturi!  Iar materia prima adusa din Italia, este de cea mai buna calitate. Daca sunteti din Oradea, va recomand cu mult drag sa pasiti pragul noului  magazin situat pe str. Primariei.

 

Superba rochie conica, geanta si pantofii alesi pentru aceasta tinuta, make-up-ul si coafura, toate acestea impreuna formeaza acest look PERFECT  pentru o ocazie speciala, unde ceea ce doresti sa transmiti este FEMINITATE, ELEGANTA, STIL SI RAFINAMET.

În final doresc sa va spun: nu uita ca esti femeie, nu te neglija, nu gasi scuze si scapa de complexele inutile legate de imaginea ta. Si nu uita ce te definește: feminitatea.

My Look : Fotograf: Roman Gheorghe Lucian, RGL FOTO | Hairstyle Sanda Naghiu |  Make-up Alina Gorcea |  Outfit Rochii de inchiriat & make up Florentina | Shoes Art Shoes & Accessories- Cristina Bacio.

WRITE A COMMENT