Dragelor, azi, oriunde în lume  ne-am afla, să ne alăturăm şi IA românească să o purtăm!

Sânzienele, celebrate pe 24 iunie, reprezintă o spectaculoasă sărbătoare solară, a iubirii şi fertilităţii, precedată de o noapte magică, în care se culeg plante de leac şi pentru descântece, dar şi în care se spune că aceastea ies la dans înnebunindu-i pe cei care le surprind astfel.

Tot azi, sărbătorim Ziua Internaţională a IEI, care se află la a treia editie, fiind marcată de comunităţile româneşti din toată lumea, iar în această zi, femeile în special poartă o IE.

Şi eu am decis să port cu mândrie IA românească, aşadar am apelat la firma Arta Crisana din Oradea – producatoare de arta populara şi artizanală, care mi-a confecţionat special această frumoasă IE. Acesta este site-ul www.artacrisana.ro  de unde puteţi comanda II tradiţionale dar şi costume populare, păpuşi îmbracate în costume populare sau covoare înnodate manual.

IA românească este o adevarată poveste şi istorie, despre care se spune că însemnele magice cusute cu grijă pe aceasta, aveau menirea de a proteja purtătorul de spiritele rele.  De-a lungul timpului, a devenit un obiect vestimentar la modă, un adevarat  “ must have” atât în România cât şi peste hotare, inspirând designeri precum Yves Saint Laurent, Tom Ford şi purtată de vedete: Emma Stone, Jennifer Garner, Kate Moss, Halle Berry, Kourtney Kardashian, cântăreaţa Adele şi multe alte celebrităţi.

Indrăzneşte şi tu! Fi plină de inventivitate şi creativitate! Înnobilează- ţi garderoba cu IA populară şi te sfătuiesc să o iei ca punct de plecare în alcătuirea unei ţinute originale care să te reprezinte.

Să ne lăsăm înconjurati de magia zilei de azi şi să purtăm o IE cu mândrie!

My Look : Fotograf: Roman Gheorghe Lucian, RGL FOTO | Hairstyle Loredana Filip |  Make-up Laura Breje |  Outfit Arta Crisana|

 

WRITE A COMMENT