In fiecare dintre noi, fetelor, salasluieste o printesa. O printesa care asteapta sa ii dam voie sa se manifeste in toata splendoarea si maretia sa.

Pentru un look de „Princess”, am optat pentru aceasta rochie creata din tul fin si dantela. Inchirieri de rochii& make-up Florentina este firma de la care am inchiriat eleganta rochita.

Pentru a echilibra nuanta neutra si linistita a vestimentatiei, dar si pentru a avea pasiunea la picioare, am adoptat pantofii rosii in tinuta mea. Seducatorii pantofi rosii, marca Cristina Bacio, consider ca flateaza silueta si totodata sunt nemuritori. Rosul este o culoare intensa, cu multa personalitate, care atrage atentia asupra celei care o poarta. Trebuie sa fi foarte atenta, deoarece combinata gresit, culoarea rosie poate transforma o tinuta reusita intr-un adevarat dezastru vestimentar.

Ceea ce a completat tinuta mea a fost delicata geanta alba marca Cristina Bacio, de la magazinul Art Shoes & Accessories! Consider ca o femeie curajoasa in domeniul fashion, care poarta genti de culori delicate, este o doamna. O geanta alba este foarte sensibila, tocmai de aceea nu prea o sa intalnesti in oras femei care sa poarte genti albe! Acestea se poarta la Hollywood, actrite ca si: Cameron Diaz, Lindsay Lohan, Ashlee sau Nicole  Kidman sunt doar cateva care au optat pentru acest accesoriu. O geanta alba are un efect care reimpospateaza tinuta!

Acest look rafinat iti va oferi o prezenta regala!

Este perfect pentru evenimente festive, cununii civile, baluri sau orice alt eveniment fabulous din viata ta.

In final, doresc sa iti urez sa lasi frumosul sa-ti impregneze propria fiinta. Contempla o opera de arta inspirata, asculta o melodie frumoasa, plimba-te in natura, ai grija de tine, respecta-te, acorda-ti atentie tie insuti dar fara ai neglija pe ceilalti si bucura-te la maxim!

Rise & Shine my dear!

Si pentru ca eu sa ma simt ca o adevarata printesa, cei care au contribuit si carora le multumesc au fost: Fotograf: Roman Gheorghe Lucian, RGL FOTOHairstyle Sanda Naghiu/ Salon ROYAL | Make-up Alina Gorcea/ Salon ROYAL |  Outfit Rochii de inchiriat & make up Florentina | Shoes Art Shoes & Accessories- Cristina Bacio.

WRITE A COMMENT