Nimic nu se compara si nimic nu poate inlocui sportul si dieta atunci cand vrei sa slabesti, DAR CAND TOTUSI NU ESTE SUFICIENT, sau cand doresti sa incerci ceva in plus, exista si alte solutii la care poti apela pentru a grabii procesul de pierdere in greutate sau in cm.

In urma cu cateva zile, m-am hotarat sa slabesc 2-3 kg, asadar, pe langa sportul zilnic, care este esential pentru mine, am inceput sedintele de STARVAC.
Starvac este o metoda sigura si eficienta pentru reducerea centimetrilor in plus si diminuarea spectaculoasa a celulitei, intr-un timp record.

Beneficiile care le ofera sunt cresterea circulatiei sanguine si limfatice, reducerea tesutului adipos, eliminarea cauzeler producerii celulitei, imbunatatirea metabolismului grasimilor, tonifierea pieli si exfolierea tegumentului.

Dupa doar primele trei sedinte am simtit revitalizarea organismului si rezultatele au inceput sa apara, nu in kilograme, cat in circumferinta. Am ramas surprinsa de rapiditatea rezultatelor folosirii acestui aparat.

Dar aceasta a fost experienta mea si pentru ca fiecare organism reactioneaza in mod diferit, in cazul in care doriti sa scapati de surplusul de centimetrii, eu va recomand cateva sedinte de STARVAC.

Recomandarea Laviniei Pop, proprietara Classy Salon din Oradea ( salonul unde eu am facut sedintele de starvac): pentru obtinerea rezultatelor sunt necesare  minim 10 sedinte.

Pentru  mai multe informatii sau chiar programari,  puteti contacta Salonul Classy- – 0746 201 744 , care va sta la dispozitie.

Va pup si va tin la curent de rezultate 🙂

 

 

 

WRITE A COMMENT