Bună dragilor,

Vreau să vă povestesc despre cum mi-am început frumoasa zi de vineri, mai exact ziua V-  a Festivalului FEERIC Fashion Days din Sibiu.

Pentru a fi în ton cu această zi feerică, nu puteam să nu o încep decât printr-o vizită la salonul de înfrumuseţare Glamour Beauty Salon.

Aici m-am lăsat pe mâna echipei de profesionişti, iar rezultatul îl puteţi vedea în pozele de mai jos. Un look natural şi de zi, în care echipa a reuşit să îmi înfrumuseţeze subtil fizionomia, să îmi reliefeze trăsăturile chipului şi să îi confere părului meu un aspect fresh şi lejer.

“Glamour Beauty Salon se defineşte printr-un loc amenajat frumos, cu o echipă de top, servicii ireproşabile şi produse profesionale, la cele mai bune preţuri de pe piaţă “– ne spune managerul salonului Mirela Stan.

Glamour Beauty Salon, combinaţia perfectă între atmosferă-calitate-preţ face diferenţa în segmentul saloanelor din Sibiu!

Aşadar, dacă sunteţi din Sibiu sau prin trecere în acest sublim oraş  şi încă nu cunoaşteţi echipa salonului Glamour Beauty Salon, vă recomand cu mare drag  să o testaţi, să vă convingeţi de experienţa, amabilitatea şi aspiraţia lor autentică.

Echipa vă îndeplineşte dorinţa de a fi ŞI MAI FRUMOASĂ!

Vă pup,

Oana

WRITE A COMMENT