Pentru că îmi doream o ţinută discretă cu accent pe detalii, dar totodată plină de eleganţă şi feminitate, pentru cea de- a VI- a zi a Festivalului FEERIC FASHION DAYS  am ales să port POEMA!

Aşadar, pentru a mă informa cu privire la ţinutele disponibile, am vizualizat magazinul online www.poema.ro. Dar pentru că ştiam că pot găsi marca POEMA în 16 boutique- uri din principalele oraşe ale ţării, am hotărât ca în drumul meu spre Sibiu să fac un mic popas destinat shopping-ului. Astfel, m-am oprit la magazinul POEMA din incinta Polus Mall din Cluj. 

Calitatea şi frumuseţea  m-au înconjurat în momentul în care am ajuns în magazinul POEMA, iar personalul creativ şi experimentat  mi-a fost de mare ajutor pentru a mă decide în alegerea  ţinutelor mele.

Doresc să precizez că îmbrăcămintea POEMA este plină de sensibilitate, cu personalitate şi relaxată totodată. Aceasta are o tentă  minimalistă, uneori în culori curajoase şi se remarcă prin calitatea superioară a ţesăturilor.

Îmbrăcămintea, încălţămintea, accesoriile şi cocheta geantă… toate acestea m-am bucurat să le pot găsi într-un singur magazin. Ţinuta completă pentru  a mă face remarcată în orice moment al zilei fie că este casual, business sau de seară.

POEMA…  echilibrul între tendinţe şi confort.

P.S: POEMA este un brand 100% românesc, creat de designeri români, fiecare piesă fiind creată cu drag, cu un strop din sufletul şi emoţia acestora.

 

My Look : Foto 1: Cornel Petrus | Foto 2: Dragos Dumitru & FOCUS Sibiu | Make-up & Hairstyle:  Reflexovital Center Sibiu |  Outfit: POEMA|

WRITE A COMMENT