În urmă cu o saptamană am descoperit o nouă platformă online care  mi-a captat instant atenţia şi binenţeles, nu am aşteptat prea mult până să ma înscriu.

#fashionFANatic  este platforma online prin care FAN Courier sprijină tinerii creatori de modă români prin promovarea creaţiilor lor vestimentare. Aceasta este o nouă initiativă de susţinere a spiritului antreprenorial şi de promovare a următoarei generaţii de designeri.

Aşadar, dacă eşti şi tu designer la început de drum, ai o colecţie în care crezi cu tărie, eşti talentat, iar ideile tale creative în domeniul modei nu se termină niciodată, înscrie-ţi şi tu colecţia în competiţia designerilor www.fashionfanatic.ro.

Acum ai şansa să îţi demonstrezi talentul creativ, să îţi creezi contacte în industrie, să câştigi un shooting profesional, un eveniment de lansare unic şi şansa de a câştiga expunere naţională.

Transformă- ţi  colecția într-un business de success!

Eu îţi urez mult, mult success în cazul în care te vei alătura în competiţia Fashion Fanatic! Iar în cazul în care doreşti doar să ne urmăreşti… te invit să votezi colecţia designerului preferat  pe platforma online www.fashionfanatic.ro.

Vă pup,

Oana

WRITE A COMMENT