Cum vremea se schimbă, apar multe tendinţe provocatoare şi culori bogate pentru a stabili starea de spirit a următoarelor zile şi nopţi reci. Fii feminină şi elegantă purtând creaţiile POEMA! Eu am început deja să îmi îndrept atenţia asupra câtorva piese considerate must-have în acest sezon toamnă/ iarnă 2015.

Pentru a-ţi reîntregi garderoba – fii la modă cu POEMA !

Această colecţie este un mixt de stiluri, cu influenţe din mai multe zone. Liniile principale cuprind atât piese clasice – cu inspiraţie din anii ’70 cât şi piese îndrăzneţe – cu accente puternice de culoare şi tonuri de pământ pentru a exprima individualitatea. Cele mai efervescente piese cuceresc prin detaliile neconvenţionale şi imprimeurile creative. Juxtapuneri de texturi, linii clasice şi combinaţii inedite, materiale fine precum voalul dar şi mai rigide precum stofa sau pielea ecologică definesc colecţia POEMA,  colecţie plină de personalitate şi echilibru. Piesele  vestimentare le puteţi achiziţiona din magazinele POEMA aflate în principalele oraşe ale ţării  şi din magazinul online www.poema.ro.

 

_____________DSC_6783

Doresc să vă împărtăsesc şi vouă câteva din alegerile mele vestimentare  în urma vizitei la magazinul POEMA din Sibiu.

_____________DSC_6839 DSC_6863

 

 

Fusta şi rochia sunt principalele atribute ale feminităţii. Aceasta este soluția corectă pentru femeile care doresc să dea finețe siluetei. Datorita taliei, avem un echilibru în percepția siluetei feminine și a formei. Forma corpului devine mai subțire și alungită vizual, mai feminină.  Astfel de fuste şi rochii pot fi purtate cu succes şi le puteţi găsi în colecția toamna/ iarna 2015/2016 POEMA !

Brand-ul POEMA abordează cu rafinament aceste ţinute, punând accentul pe feminitate, le aduce la viaţă prin croieli de o simplitate misterioasă, nuanţe şi accente cromatice contrastante, pe un fundal tomnatic.

Culori în tendinţe

Ador nuanţele în trend pe care POEMA le propune în noua colecţie: Cadmium Orange, Desert Sage, Oak Buff.

Galbenul-auriu este un nou trend în moda acestui an, iar articolele vestimentare par placate cu aur. Aceste nuanţe puternice îşi prelungesc speranţa de viaţă chiar şi după trecerea verii, fapt ce nu poate decât să ne aducă zâmbetul pe buze.

_______________

_____________ DSC_8180 DSC_8162

_____________ DSC_8160 DSC_8173

Biscay Bay este o combinaţie perfectă între calităţile senine de albastru cu aspectele revigorante de verde. O culoare rece, liniştitoare şi care oferă încredere.

_____________ DSC_8232 DSC_8211

 

____DSC_8225 DSC_8219 DSC_8221

 

Gri-ul este una din culorile vedetă pentru toamna 2015! Este o culoare versatilă care arată foarte bine în outfituri monocromatice. Iar dacă doreşti să scoți o ținută din banal, poartă această culoare de exemplu cu un accesoriu în culoarea galbenului șofran, muștar şi chihlimbar. Putem să combinăm galbenul aprins cu o culoare neutră-gri sau negru pentru a crea un contrast plăcut.

____DSC_8296 DSC_8297 DSC_8311

 

____DSC_8309 DSC_8292 DSC_8303

 

 

Am ales brand-ul POEMA pentru că îţi oferă piese vestimentare pe care le poţi folosi în combinaţii inedite pentru o ţinută casual, office sau de seară, originală, care să reflecte nu doar stilul şi gustul tău, dar şi buna dispoziţie.

Fii perfectă în orice moment al zilei! Alege brand-ul POEMA pentru o toamnă plină de feminitate, eleganţă, imaginaţie şi bun gust!

Vă doresc o toamnă frumoasă si plină de culoare!  Şi… nu uitati că după ce vizitaţi magazinele POEMA sau magazinul online www.poema.ro vă aştept mesajele cu outfit-ul preferat de la POEMA 🙂

P.S. AICI puteți viziona making of – ul Colectiei FW 2015 POEMA https://www.youtube.com/watch?v=3W95m1ZobIw, realizat de Adrian Murgea – alături de care a fost o adevarată placere să lucrez –  în superbul oraș Sibiu.

Vă pup,

Oana

 

My look: Poema/ www.poema.ro

Make- up & Hair: Reflexovital Centerwww.reflexovital.ro

Foto: Adrian Murgea Photography http://adrianmurgea.tumblr.com/

WRITE A COMMENT