De obicei, scriu despre răsfăţurile dedicate doamnelor. Şi acum tot pentru ele scriu, deoarece, se ştie, femeile sunt cele care contribuie esenţial la imaginea şi succesul unui bărbat. Aşadar, pe 14 septembrie s-a deschis la Oradea, pe strada Moscovei, numărul 8 – primul magazin destinat bărbaților –  Mazzuro. Aici, domnii au posibilitatea de a combina şi personaliza articole de îmbrăcăminte, încălţăminte şi accesorii.

 

__________________Memories - RGL Foto-7958

 

Toate piesele din magazinul de lux Mazzuro se potrivesc unui stil masculin fin, definit de grija pentru detalii şi gustul pentru obiecte fără cusur. Consilierii vestimentari de la Mazzuro vă pot recomanda piese care să completeze o ţinută casual pentru bărbaţi sau combinaţii de piese şi accesorii care să alcătuiască ţinute distinse.

 

_____Memories - RGL Foto-2537 Memories - RGL Foto-2514

_____Memories - RGL Foto-2452 Memories - RGL Foto-2477

_______Memories - RGL Foto-2509 Memories - RGL Foto-2488 Memories - RGL Foto-2454

_______Memories - RGL Foto-2529 Memories - RGL Foto-2468

 

Echipa formată din specialişti vă aşteptă cu un portofoliu impresionant de produse premium, cu o atentă selecţie a celor mai exponenţiale creaţii vestimentare ale sezonului toamnă/iarnă 2015-2016: Ready-to-Wear, pantofi şi genţi, accesorii, ca o completare a costumelor şi cămăşilor Made-to-Measure, necesare în garderoba fiecărui domn.

 

_______Memories - RGL Foto-2530 Memories - RGL Foto-2528

_______Memories - RGL Foto-2523 Memories - RGL Foto-2518

 

Am onoarea de a vă invita în noul magazin Mazzuro – producător de costume bărbătești de cea mai înaltă calitate și importator al mărcii Sorbino și Eterna.

 

_______Memories - RGL Foto-7935 Memories - RGL Foto-7938

_______Memories - RGL Foto-7945 Memories - RGL Foto-7944

 

Indiferent că optaţi pentru costumele Ready-to-Wear sau pentru cele Made-to-Measure, Mazzuro este alături de dumneavoastră, cu servicii şi produse care poartă amprenta calităţii şi seriozităţii româneşti, precum şi cu consiliere de specialitate, pentru a vă asigura că faceţi întotdeauna o impresie excelentă.

 

__________Memories - RGL Foto-2553

__________Memories - RGL Foto-2551  Memories - RGL Foto-2560

__________Memories - RGL Foto-2565

 

P.S. În magazinul Mazzuro, vă puteți crea ținute la comandă, atât costumele, cămășile cât și pantofii pot fi personalizați special pentru dumneavostră.

 

________Memories - RGL Foto-2458-2

 

După ce ați vizitat magazinul Mazzuro, aștept părerile voastre 🙂

 

Foto: Roman Gheorghe Lucian/ RGL FOTO

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

WRITE A COMMENT