Pentru că ne înfrumusețează, pentru că uneori ne ridică moralul, pentru că dorim să ne protejăm tenul sau pur și simplu pentru că ne place să experimentăm și să ne folosim imaginația, noi, femeile folosim produsele cosmetice.

Începând din perioada Egiptului Antic, când femeile foloseau kohlul pentru înnegrirea ochilor (egiptenii știau foarte bine cât de mult contează să ai un ten fin și niște ochi seducători) și până în zilele noastre (ideea principală în ziua de azi, este cea a unui machiaj elegant, fin și curat) – există diverse motive pentru care noi, femeile ne machiem.

Produsele cosmetice au devenit o parte din viața zilnică a femeilor. Fără acestea, viața ar fi incoloră, pentru femeile care adoră să își scoată în evidență frumusețea naturală, prin utilizarea acestor produse.

 

_________________1

 

Așadar, de data aceasta doresc să ne îndreptăm atenția către Universul Golden Rose – produsele cosmetice care sunt prezente pe piața din România –  în domeniul frumuseții – de peste 15 ani. Acestea se bucură de o mare popularitate în rândul consumatorelor datorită diversității și calității oferite la un preț accesibil.

 

_________________________3

_______2   DSC05391_web

_________________4

 

Produse cosmetice, produse de make- up, farduri, rujuri, mascara, fonduri de ten, parfumuri și nu numai, pentru toate tipurile de ten –  pe toate acestea le găsiți în portofoliul de produse Golden Rose! Acestea le puteți achiziționa și de pe magazinul online www.cosmania.ro.

_______________   __9

 

Produsele Golden Rose îți îmbunătățesc și accentuează trăsăturile.

_________________________6

 

P.S. Ador machiajul meu – din aceste imagini  – realizat de catre make- up artistul Ioana Anghel –  machiaj pentru care a folosit produsele Golden Rose. Voi ce părere aveți? 🙂

 

Vă pup,

Oana

 

Foto: Remus Nicolaescu – al cărui blog îl puteți vizualiza aici –  www.remusn.ro;

Hairstyle: Irina Bombaru & Blossom Beauty Salon – www.blossom-salon.ro;

Produse cosmetice: Golden Rose – www.cosmania.ro;

Make-up: Ioana Anghel;

 

WRITE A COMMENT