Cu toții ne dorim o nuntă specială, iar pentru aceasta este indicat să apelăm la specialiști din domeniu. Astfel, vă propun câteva idei pe care le- am cules  împreuna cu Remus Nicolaescu – fotograf specializat în nunți & evenimente (www.remusn.ro )  la Târgul Ghidul Miresei, care a avut loc în perioada 2- 4 octombrie 2015, la  Romexpo București (www.romexpo.ro). Acesta este cel mai mare târg de nunți din România unde se prezintă ultimele tendințe în organizarea unei nunți.

Rochii de mireasă și de ocazie, verighete, invitații, mărturii, accesorii de nuntă sau decoruri toate fiind prezentate la Târgul Ghidul Miresei un loc perfect de întâlnire dintre viitori miri și cei care îi vor ajută să – și organizeze evenimentul așa cum au visat.

Ghidul Miresei – www.ghidulmiresei.ro;

___________t8

 

În materie de rochii de mireasa tendințele s-au diversificat  renunţăndu- se  la rochia de mireasă albăconvenţională,  noile stiluri în tendințe fiind rochiile nude care oferă un aer de naturalețe; rochiile cu volane create din tul, mătase sau organza care oferă un look grandios; rochiile decorate cu broderii, pene sau cristale; rochiile cu aplicaţii florale sau cele cu aplicații tridimensionale.

Viktoriya Maksimchuk – www.vmaksimchuk.com.ua

________DSC05525_web t7

Natalia Vasiliev – www.nataliavasiliev.ro

________t9  DSC05549_web

Casa Vogue Mariage – www.casavoguemariage.ro

__________________DSC05588_web

DSC05582_web DSC05589_web t25

 

_________t27

 

Și pentru această ocazie specială, nu doar mireasa, dar și invitatele au nevoie de rochii formidabile. Se poartă rochiile de „ocazie” simple în stil minimalist; rochiile tip sirenă- care sunt extrem de populare și feminine; rochiile decorate cu flori, pene, broderii, franjuri, imprimeuri și țesături strălucitoare. Și binențeles – rochiile pentru bal – care continuă să se bucure de o popularitate bine- meritată. Ca și culori, se propune mult alb-negru, dar și articole în culori pastelate.

Sapphire Fahion House – www.sapphirefashionhouse.ro

DSC05552_web DSC05554_web

t16t17  t20

 

t18        t22

 

În materie de decorațiuni, sunt foarte apreciate accentele metalice dar și cele inspirate din natură. Astfel, decorațiunile cu flori sălbatice, de câmp și florile uscate sunt ideale pentru o nuntă cu accente rustice, o nuntă romantică, plină de culoare și energie pozitivă.

Jubile – www.jubile.ro

_____________t2

Belle Fleur Boutique – www.bellefleur.ro;

t36 t39

DSC05629_web DSC05643_web

_________________DSC05635_web

Paharele personalizate pentru miri și nași – oferă finețe și personalitate întregii atmosfere –  iar aici vă propun câteva modele de pahare personalizate realizate de către artista Brigi Magyari – Bri’s Gifts – www.facebook.com/bris.gifts.oradea . Acestea sunt decorate într-un mod unic  prin pictură și pot fi păstrate ca amintiri  cu valoare simbolică și emoțională.

_____________12115755_398525760344163_7035487339773506412_n

 

Tortul mirilor & candy- barurile sunt deliciul invitațiilor, așadar sunt în vogă candy barurile  colorate, din care să nu lipsească bomboanele colorate, alături de coșulețe cu fructe și fursecuri pastelate, de tipul macarons, sau a deja celebrelor brioșe. Dacă este vorba despre o nuntă în stil clasic, rustic sau tradițional, candy bar- ul poate fi organizat și din prăjituri de casă, românești.

Sweet moments – www.cofetariasweetmoments.ro;

t30 t33

 

Dor de dulce – www.dordedulce.ro;

t4 t3

 

Pentru cei care consideră că nunta  nu este un eveniment caracterizat de simplitate – pot opta pentru inchirierea unei limuzine – care oferă un plus de eleganță și lux evenimentului 🙂 .

Agenția Visul Tăuwww.agentiavisultau.ro;

_________DSC05650-Edit_web

 

Acestea sunt doar câteva tendințe pe care specialiștii în organizarea nunților le propun pentru sezonul care urmează, iar pentru cei interesați de acest subiect, puteți accesa site-ul www.ghidulmiresei.ro.

 

Vă pup,

Oana

Foto: Remus Nicolaescuwww.remusn.ro;

Make-up artist: Ioana Anghel

Cosmetics Products: Golden Rose Romaniawww.cosmania.ro

Hairstyle: Irina Bombaru & Blossom Beauty Salonwww.blossom-salon.ro

 

WRITE A COMMENT