Trenciul este o piesă vestimentară care nu trebuie să ne lipsească din garderobă în sezonul de toamnă- iarnă 2015. Este o piesă versatilă, mereu în trend, potrivit în orice moment al zilei, comod şi uşor de asortat. Poate fi purtat la o ţinută de zi în variantă clasică, dar şi la o ţinută elegantă de seară.

Dacă dorim să fim în tendinţe, trebuie să ştim că în vogă sunt trenciurile maxi, cele clasice- standard care au o lungime medie, trenciurile- pelerine şi cape, precum şi trenciurile cu imprimeuri geometrice sau animal print.

Vă propun câteva modele de trenciuri marca Atelier Ariete – pe care le puteţi vizualiza sau achiziţiona şi online: www.arieteatelier.ro.

  • Confecţionat din bumbac elastic satinat, cambrat, cu o croială în clini, acest trench, avantajează orice tip de siluetă:

_________________)_1

 

  • Confecţionat din stofă, acest trench cu imprimeu este cambrat până în zona taliei, are gulerul tunică la baza gâtului şi se încheie cu Brandenburg:

___________________4

 

  •  Datorită taliei accentuate şi cu un cloche amplu, acest trench  realizat din tafta cu buline ţesute din bumbac, îţi oferă o figură fină, suavă şi feminină:

????????????????????2

 

  • Trenciul fără mâneci arată creativ şi original. Este confecţionat din catifea de bumbac şi mătase, combinat cu stofă jacquard cu model, se încheie cu două rânduri de nasturi şi este căptuşit:

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5

 

Chic, modern, practic şi comod – Trenciul – a cucerit inimile multor fashioniste şi este nelipsit din garderoba unei femei. Fie că alegem să- l purtăm peste o rochie, un pantalon sau la jeanşi, trenciul ne salvează din orice situaţie, important este să fie ales cu bun gust şi în concordanţă cu stilul de vestimentaţie abordat.

 

?????????????6

 

Cu drag,

Oana

 

Foto: Remus Nicolaescuwww.remusn.ro

Trench Coats: Atelier Ariete www.arieteatelier.ro

WRITE A COMMENT