Probabil multe dintre voi vă gândiţi la mărirea buzelor cu ajutorul acidului hyaluronic, dar încă nu sunteţi sigure. Vă întrebaţi dacă se merită investiţia, dacă procedura o să fie dureroasă, dacă va fi un rezultat frumos şi de durată?

Pentru a lămuri aceste întrebări Dr. Oana Chende a făcut o demostraţie  live –  care a avut loc sâmbătă,              22 octombrie la Cabinetul Art Dentistry din Oradea – în care am fost şi eu prezentă alături de alte 12 fete doritoare.

Evenimentul se numeşte GET YOUR LIPS DONE – care a avut şi un concurs: mărirea buzelor cu 1 ml acid hyaluronic. Acest concurs a fost câştigat de Claudia Oana Lup care s-a simţit foarte norocoasă.

 

?????????????          img_2807

 

Într- un cadru friendly, cu baloane şi un candy bar – pregătit special şi cu mult drag de către Dr. Oana Chende- care a îndulcit şi mai mult atmosfera,  Dr. Oana Chende  ne-a întâmpinat cu zâmbetul larg pe buze, plină de energie şi dornică să ne împărtăşească din secretele înfrumuseţării.

 

img_2403img_2400

img_2393img_2391 img_2396img_2410

img_2412img_2418

 

Dr. Oana Chende a făcut în aşa fel încât să vedem exact care sunt paşii unui tratament de mărire a buzelor cu ajutorul acidului hyaluronic.

Primul pas a fost consultaţia care include fişa pacientei, observarea anatomiei buzelor, discuţia despre ce anume îşi doreşte pacienta, informarea verbală şi scrisă cu toate detaliile pre/post injectare.

 

img_2431img_2437img_2438

 

După acestea, câştigătoarea concursului – Claudia, a fost invitată să ia loc pe scaunul unde urma procedura de injectare.

 

img_2445img_2469  img_2455img_2490img_2460img_2495 img_2504img_2503

 

A urmat anestezia locală, după care Dr. Oana Chende s-a asigurat dacă buzele sunt amorţite şi a început injectarea acidului hyaluronic puţin câte puţin, pentru ca rezultatul să fie cel dorit.

 

img_2612img_2616

img_2526img_2626 img_2689img_2698

 

La sfârşitul procedurii toată lumea a fost încântată, mărirea buzelor fiind una naturală şi în armonie cu restul trasăturilor feţei.

 

img_2867img_2715

 

În concluzie, doresc să vă împărtăşesc şi câteva păreri ale participanţilor la eveniment:

Mădălina: Eu am asistat la evenimentul „Get your lips done by Dr. Oana Chende” în calitate de studentă la Facultatea de Stomatologie, interesele mele fiind mai mult „tehnice”. Am avut norocul de a vedea această procedură pentru prima dată la cabinetul Oanei, un doctor pasionat, care ne-a răspuns cu atenţie şi interes la fiecare întrebare.

Oana Chende are referinţe foarte bune atât din punct de vedere profesional cât şi interuman. Recomand tuturor persoanelor care fie vor să înveţe de la ea, ori să o contacteze în calitate de pacienţi, să o facă cu cea mai mare încredere!
Thumbs up for Dr. Oana Chende!

Izabela:  Mi s- a schimbat părerea despre „a fi sau a nu fi” cu acid în buze. Cred că avem cu toţii imaginea cu fete care au buze extraordinare (mai mult ordinare decât extra) de umflate  şi arată fals şi inestetic. Dr. Oana Chende a demonstat că se poate şi altfel nu e nevoie să exagerăm, din contră putem corecta mici defecte sau putem să avem buze senzuale şi pline precum Angelina Jolie.  Pe de altă parte mai aveam o singură reţinere: durerea. Oana a demonstrat că nu e nevoie să răbdăm durerea înţepăturilor, aplicând anestezie locală. Ca şi părere finală: mă programez şi eu la acid hyaluronic să am buze frumoase pentru sărbători.

Roxana: Având în vedere că şi eu sunt de profesie medic stomatolog, luna viitoare mă voi duce şi eu la curs să învăţ procedura pe care am văzut-o sâmbătă. Nu pot să spun decât cuvinte de laudă pentru Dr. Oana Chende. Cabinetul a fost frumos amenajat, participantele la eveniment au fost toate nişte drăguţe, iar în concluzie m-am simţit perfect!!

Suzana: Evenimentul open-door organizat foarte atent, mi-a plăcut mult!! A fost gândit bine şi ne-a oferit multe informaţii preţioase, arătându- ne cât de uşor putem avea buze pline şi senzuale, făra a avea un aspect exagerat! O recomand pe Dr. Oana Chede cu toată încrederea, o profesionistă cu o energie caldă şi primitoare.

Renata:  Am primit informaţii importante la acest eveniment pe care nu puteam să le primesc doar de pe internet. Mă bucur mult că am fost la asemenea eveniment. Am fost plăcut surprinsă de felul în care a fost pregătit totul, iar primirea a fost pe măsură. Ambientul a fost atât de confortabil încât nu te gandeai la frică sau la eventual durere de injectare a buzelor. Am remarcat ca procedura este una simplă, făcută cu atenţie şi răbdare, iar Dr. Oana Chende a dat dovadă de profesionalism şi siguranţă în acelaşi timp. Cu siguranţă, în viitorul apropiat voi încerca injectarea buzelor cu acid hyaluronic. Mi se pare natural şi frumos. Astfel, am informaţii legate de procedure şi de ceea ce înseamnă acest acid hyaluronic, sunt încrezătoare şi voi încerca şi eu să- mi înfrumuseţez buzele prin această procedură.

Claudia – câştigătoarea concursului: Evenimentul a fost unul drăguţ, restrâns, intim şi friendly. Am reuşit să gust din prăjiturelele făcute de către Dr. Oana Chende acasă, când a trecut efectul anesteziei ( foarte bune, de altfel!). În privinţa câştigării concursului, sunt foarte bucuroasă. Niciodată nu am câştigat un concurs de genul acesta, aşa că surprinderea a fost foarte  mare, aproape de şoc :))).  Îmi doream în sinea mea foarte mult această procedură. Faptul că a ajuns în Oradea, e de bun augur. Preţurile sunt foarte accesibile. Am primit toate informaţiile necesare, indiferent de întrebările adresate. Am avut emoţii însă am observant calmul d-nei Dr. Chede Oana, atitudinea ei degajată şi prietenoasă, iar asta m-a făcut să mă simt mai bine, să mă calmez şi să mă relaxez. Mă bucur multcă am cunoscut- o pe Dr. Oana Chende, o adevarată profesionistă.

Dragoş: Din punct de vedere medical este plăcut şi arată bine pentru o pacientă care are buze mici, deoarece redă un contur frumos al buzelor. La fel de bine arată şi la o pacientă care are dinţi frumoşi (alineaţi şi albi). Nu recomand exces de injectare a acidului hyaluronic!

Patricia: Părerea mea despre eveniment este una pozitivă. La cât de dureroasă pare procedura la început, cu ajutorul anestezicului nu simţi nimic, ceea ce m-a făcut să îmi doresc și eu în viitorul apropiat să încerc procedura de mărire a buzelor cu acid hialuronic :))). Cu privire la Dr. Oana Chende am doar cuvinte de laudă. Este o persoană caldă, prietenoasă, gata să îți răspundă la orice întrebare! Scurt şi la obiect, a fost un eveniment reușit cu oameni frumoși!

Foto: Raluca Baintan

 

P.S:  Te- ai gândit să iţi măreşti şi tu buzele dar încă nu te- ai decis? Acum Dr. Oana Chende iţi oferă o CONSULTAŢIE GRATUITĂ!

Programările se fac la numărul de telefon: 0751803828 – Dr. Oana Chende 🙂 

 

?????????????????????????14875268_10211316428332999_1141884245_n

 

WRITE A COMMENT