Știți pozele acelea superbe cu miri ca în povești și fotografii desprinse parcă din paginile revistelor? Este rezultatul sesiunii TRASH THE DRESS!  În prezent, sedintele foto Trash the Dress au devenit din ce în ce mai ieșite din comun, în locuri inedite, cu diverse tematici.

Iată ce am ales noi 🙂 !

A trecut 3 luni de la nunta noastră și într-un final, am avut ocazia să ne punem creativitatea în mișcare și să creăm sesiunea Trash the Dress perfectă pentru noi! A fost o zi, ca oricare altă zi, în care ne-am purtat iubirea, doar că ne-am îmbrăcat din nou în mire și mireasă! Astfel încât împreună cu cei de la Nuntă la Oradea, Panczel Laszlo și Urs Otto, am pornit spre Budapesta, locația aleasă pentru acest shooting.

A fost o experiență interesantă în care ne-am reîntors la momentele magice ale casătoriei, dar într-o altă formă. Nu a fost necesar să îmi distrug rochia, după cum spune titlul 🙂 , doar că la acest shooting, am avut libertatea de a poza în diferite ipostaze, exact așa cum ne-am dorit și cum am simțit.

În ceea ce privește rochia mea de mireasă, am ales un design propriu, iar la partea de croitorie am avut ocazia să colaborez cu o croitoreasă de excepție, care a reușit să îmi transpună imaginea în realitate și să creăm rochia pe care am visat-o. În plus, acestă rochie de mireasă a impresionat juriul unui concurs de maestru croitor la Milano, unde a câștigat locul 1!

 

 

 

Aceste imagini vor păstra amintirea momentului și vor rămâne vii pentru nepoți în albumul nostru cu poze 🙂 .

 

Mulțumiri colaboratorilor:

Hair: Speranța Torok

Make-up: Steliana Știubea

Accessories: Carla Brillanti

My husband’s suit: Mazzuro

Photo: Nuntă la Oradea

 

 

Vă pup cu drag,

Oana

1 Comments

  1. Frumosilor! ❤❤ va pupam muuult ???❤

WRITE A COMMENT