Ești în cautarea unei rochii de toamnă?

Eu am pregătit pentru tine 3 modele de rochii pe care să le porți toamna aceasta și pe care le poți integra cu ușurință în garderoba de serviciu, în cea urbană dar și la un eveniment!

Rochiile le poți găsi la magazinul Lady’s Boutique din incinta Complexului Comercial Era Park Oradea! Aici îți găsești ținute pentru eveninemtele speciale din viața ta, cât și ținute office, la prețuri avantajoase. Toate hainele comercializate în magazin, sunt fabricate în România și sunt gata să satisfacă nevoile femeilor în materie de fashion. Indiferent de evenimentul pe care l-ai avea, Lady’s boutique, este mereu aproape de tine atunci când îți cauți rochia perfectă!

A fost greu să mă decid asupra rochiilor dar în final…  Iată ce am ales eu 🙂 !

Pentru a fi în ton cu moda toamnei, cromatica este unul dintre detaliile esențiale în crearea unor outfituri senzaționale. Chiar dacă toamna este sezonul nuanțelor pământii, consider că este indicat să adăugăm și piese cu accente de roșu, galben sau chiar albastru.

  • Cu o tendință spre minimalism, expansivă, această rochie de culoare galbenă te aduce în centrul atenţiei oriunde te-ai afla! Eu am ales să port această rochie în combinație cu o pereche de pantofi cu imprimeu leopard! Este o combinație perfectă!

  • În această toamnă adaugă cu încredere albastrul și îndrăznește să faci combinații de culori care aduc un plus de prospețime ținutelor tale în zilele mohorâte de toamnă. Referitor la această rochie, știai că în acest an, armonia este obținută prin rochiile simple cu umerii voluminoși?

  • Se poartă rochiile în toate nuanțe de roșu. Cum roșul este o culoare care se potrivește oricărui tip de ten, poți investi cu încredere într-o rochie roșie în această toamnă. Alege rochii roșu cireașă, rochii roșu deschis sau rochii burgundy!

În această perioadă, ne este foarte plăcut într-o rochie de toamnă cu mânecă treisferturi sau chiar lungă. Lungimea rochiei poate să difere de la scurtă, la genunchi și până la lungimea dorită de tine.

Rochile de toamnă 2017/2018 au o croială mulată pe corp dacă ai o siluetă de invidiat, o croială clasică pentru o ținută bussines sau rochiile cu diferite decupaje pentru momentele când îți dorești să te simți seducătoare 🙂 .

În final, consider că cel mai important este ca modelul de rochie pentru care optezi să te reprezinte cât mai clar și să te simți TU în ea!

 

P.S. În curând urmează să îți prezint și un LOOKBOOK  – video made by Omnia Online 🙂 !

 

Vă pup cu drag,

Oana

 

Mulțumiri:

Photo: Atelier & Alexandra Bella

Hairstyle: Claudia Bejan

Dresses: Lady’s BoutiqueEra Shopping Oradea

 

WRITE A COMMENT