The Women: Cea mai bună versiune a ta! Pune accent pe tine: femeia care are curajul de a fi propriul său model. Cel mai bun model pe care îl poți urma ești chiar tu, de aceea investind în propria ta persoană, investești în educația ta și în comunitatea din care faci parte. The Woman nu este despre perfecțiune, ci despre procesul prin care fiecare persoană trece pentru a deveni cea mai bună versiune a sa.

The Woman s-a dezvoltat an de an prin conferința The Woman, dar și prin revista The Woman ce cuprinde articole legate de educație, carieră, lifestyle sau fashion. Revista promovează un proces educațional continuu prin intermediul subiectelor abordate, a liderilor de opinie, fiind un punct de referință pentru femeile dornice de dezvoltare. Trebuie să recunosc, pe mine m-a captivat, motiv pentru care îți recomand și varianta online aici: http://thewoman.ro/. 

De-a lungul edițiilor, femeia The Woman a devenit din ce în ce mai încrezătoare, inspirând femeile de pretutindeni și dezvoltându-se constant alături de o comunitate puternică. Conferința a inclus prezentări, dezbateri, workshopuri, Gala Premiilor The Woman și a oferit oportunități de colaborare pentru participanții prezenți la eveniment.

Așadar, trebuie să știi că The Woman lansează oficial noua ediție în 21 martie 2018, la Cluj-Napoca în cadrul Grand Hotel Italia! Peste 20 de speakeri naționali și internaționali vor susține prezentări inedite și vor oferi experiențe memorabile.

Scopul The Woman este să ajute comunități prin împărtășirea de cunoștințe, crearea de conexiuni și apartenența la o comunitate de femei puternice și informate.

 

Înscrie-te și tu la noua ediție a Conferinței The Woman pe site-ul oficial: http://www.thewoman.ro/conference!

 

Vă pup cu drag,

Oana

 

Photo: Raluca Baintan 

www. photoh-studio.com

WRITE A COMMENT