Paltoanele sunt piese vestimentare foarte elegante care nu ar trebui să-ți lipsească în sezonul rece, când frigul și vântul te fac să nu știi ce să mai pui pe tine. Motiv pentru care, ți-am pregătit câteva modele de paltoane ideale pentru iarnă care te vor face să uiți de orice urmă de frig!

 

  • Din gama paltoanelor elegante care nu vor ieși niciodată din tendințe, se află paltonul cu guler de blană naturală sau artificială. Acestea au puterea de a schimba o ținută formală într-una de efect. Gulerul de blană este cel care transformă întreaga ținută, prin eleganța pe care o conferă.

  

 

  • Paltonul lung, merge cu orice tip de ținută, fie că este casual, ținută business sau elegantă. Totuși, acesta va arăta mereu cel mai bine cu o fustă sau pantaloni lungi, pentru serile friguroase.

 

 

  • Pentru un plus de eleganță, asortează paltonul cu o pereche de botine sau cizme înalte, cu toc sau platformă.

 

 

  • Paltonul lung ideal trebuie să fie într-o culoare, de preferință în nuanțe neutre de roșu, bordo, roz pal, albastru închis, negru, cărămiziu, bej.

 

 

  • Modelul de palton cu cordon în talie, îți va pune și mai mult în evidență formele.

 

 

  • Chiar dacă ți se pare greu de purtat și asortat, paltonul roșu poate fi integrat ușor în orice ținută.

 

 

  • Acest palton este atât de versatil, încât îl vei putea purta la orice tip de ținută și e garantat că o să-ți țină cald pe vreme rece. Stilat și practic în același timp, este un must have pentru sezonul de iarnă.

 

Aceasta a fost doar o mică selecție de paltoane pe care le poți găsi exculsiv în magazinul  Lady’s Boutique din incinta Complexului Comercial Era Park Oradea, dar mai multe produse poți găsi online aici: www.ttboutique.ro.

 

Vă pup cu drag,

Oana

 

Mulțumiri:

Photo: Ciprian Pantea

Beauty Therapist: Melinta Peto

Hairstyle: Szilagy Beata

My outfits: Lady’s Boutique – Era Shopping Oradea & www.ttboutique.ro 

 

 

 

 

 

WRITE A COMMENT