Știai că, părul, din cele mai vechi timpuri a fost nu doar un atu și o componentă de bază a frumuseții feminine, ci și o sursă și un indicator al niveluliui de energie vitală și forță interioară a unei femei? Părul era tratat cu o atenție și o dragoste deosebită. Orice femeie era învățată din copilărie că părul ei reprezintă o adevărată comoară.

Așadar, frumusetea începe cu un păr sănătos, pe care orice femeie îl poate avea, dacă îi oferă îngrijirea specială de care are nevoie. Un păr frumos poate spune multe despre noi. De aceea este important să îi acordăm atenția necesară și să aflăm cât mai multe sfaturi care să ne ajute să îl păstrăm sănătos, strălucitor și plin de viață.

Așa că azi doresc să vă povestesc despre tratamentul revoluționar Nashi Filler Therapy, de care sunt extrem de încântată. Acest tratament este un elixir magic și un adevărat răsfăț pentru păr! Hidratează părul, în mod natural și îi oferă îngrijirea absolută de care are nevoie, totul în doar câteva minute. Și pe deasupra produsele au un miros divin! Nashi este o gamă simplă, elegantă şi eficientă ce satisface necesitățile tuturor femeilor de a-şi întreține frumusețea părului. Având la bază Ulei de Argan CERTIFICAT Bio, cunoscut pentru înalta lui eficiență, produsele Nashi oferă soluții pentru toate tipurile de păr.

Nashi Filler Therapy este tratamentul ideal pentru părul tău dacă îți dorești ca el să strălucească și să își recapete vitalitatea, dar și să îi simți mângâierea moale în zilele friguroase! Este un tratament instant, în 3 pași care introduce în firul de păr tot ce are acesta nevoie pentru a ajunge la starea lui cea mai bună.

Iată care sunt etapele tratamentului:

Pasul 1

ȘAMPON cu PH 0, pe bază de extract de plante cu Aloe Barbadensis, care curăță în profunzime. Acesta are efect de deschidere a cuticulei firului de păr, astfel încât pregătește firul pentru pasul următor.

Pasul 2

GELUL REPARATOR pe bază de celule Stem din plante, din Budeja Davidii, colagen, keratină și elastină. Toate acestea intră în profunzimea firului de păr, deoarece cuticula a fost deschisă cu ajutorul șamponului special.

Pasul 3

LAPTELE DE FRUMUSEȚE cu ulei de argan și in are menirea să hidrateze și să închidă cuticula firului de păr, adică să sigileze în interiorul firului de păr toate elementele hrănitoare.

Eu, personal consider că tratamentul cu produsele Nashi este reteța unui păr sănătos, frumos și mătăsos.

Și nu uita, așa cum te prezinți la doctor când apar probleme în organism sau pentru controale periodice care te asigură că totul este în regulă, la fel ar trebui să faci și pentru părul tău. Ori de cate ori ceva este în neregulă, să mergi la hairstylist care te poate sfătui în legatură cu cele mai bune tratamente pentru îngrijirea părului și care te poate ajuta să alegi cele mai bune produse de îngrijire.

În final, doresc să te bucuri și tu de beneficiile tratamentului cu Nashi 100% bio!

Așa că, te invit să participi la CONCURSUL organizat pe facebook aici: Oana Moldovan –  și poți câștiga tratamentul cu Nashi!

Ce trebuie să faci? Este foarte simplu!

1.  Dai like & share la această postare pe facebook;

2.  Dai like la pagina de facebook  Claudia Bejan;

3.  Dai comment la postarea de pe facebook – în care menționezi încă 2 prietene;

4.  Iar în data de 5 februarie, vei afla dacă ești fericita câstigatoare care se va răsfăța cu tratament de păr Nashi 🙂 –  oferit de către hairstylist Claudia Bejan, la salon Maruu din Oradea!

 

Mult succes 🙂 !

 

Beauty Therapist: Melinta Peto

Hairstyle: Claudia Bejan

Products: Nashi

Photo: Gabi Dios 

 

WRITE A COMMENT