În spatele unui chip perfect stă un ritual complex de îngrijire și câteva trucuri pe care le poți aplica și tu! Află de la specialistul în domeniul frumuseții – Steliana Știubea – cum să îți îngrijeşti corect tenul și ce tratamente faciale sunt cele mai eficiente!

O.M.:  Câteva sfaturi utile pentru a avea un ten perfect?

Pentru un ten frumos trebuie să urmăm câțiva pași în ritualul zilnic de înfrumusețare:

– în fiecare dimineață și seară tenul trebuie curățat cu lapte demachiant sau loțiune micelară apoi trebuie tonifiat cu loțiune tonică specifică tipului de ten.

– după ce am curățat fața, aplicăm crema de față și crema pentru conturul ochilor. Periodic se folosește și serum adaptat nevoilor tenului.

– cremele se schimbă în funcție de nevoile tenului din fiecare anotimp. Evitați expunerea prelungită la soare și la solar, folosiți creme cu factor de protecție.

 

O.M.:  Cu ce tratamente și aparaturi de ultimă generație le întâmpini pe cliente la cabinetul tău?

Am o mulțime de tratamente, atât tratamente clasice cu produse cât și cu tehnologii de ultimă generație. Produsele cosmetice sunt produse în Franța și sunt produse cu extracte naturale din: lămâie, mentă, afine, bambus, aloe vera, cacao, rodie, coacaz negru, ulei de argan zmeură… și alte ingrediente atractive. Tratamentele Bernard Cassiere au fost create nu numai în funcție de fiecare tip de ten ci și în funcție de nevoile tenului din fiecare anotimp. Au fost create pentru femeia modernă care nu are foarte mult timp la dispoziție, ele durând în jur de o oră, rezultatul putând fi văzut imediat. În afară de asta ele sunt foarte atractive și datorită faptului că poartă clienta printr-o experiență multisenzorială prin mirosurile delicioase. Cealaltă categorie de tratamente – tratamentele cu aparate, cu efect de lifting, antirid, tratează cicatrici post-acneice, pete, reîntineresc tenul.

  

 

 

O.M.:  Cât de des ar trebui să apelăm la tratamentul facial în salon?

Frecvența cu care trebuie să ne tratăm tenul este în funcție de tipul de tratament pe care îl alegem. Tratamentele cu produse se pot face în cure de 4-6 tratamente, 1 pe săptămână, după care urmează întreținerea cu un tratament la o lună sau la o lună jumate, timp în care clienta își continuă îngrijirea acasă prin folosirea de produse pe care i le recomand cu mare atenție în funcție de toate particularitățile tenului. Cel mai rar, tratamentele cu produse, se fac o dată pe anotimp, pentru a da tenului ceea ce are nevoie în anotimpul respectiv și a-l proteja de agresiunile de mediu. Știm că iarna există o tendință de înroșire din cauza frigului, vara este mai lucios din cauza căldurii sau ars de soare. Frecvența tratamentelor cu aparate este în funcție de recomandările aparatului.

 

O.M.:  Ce produse ne recomanzi să folosim pentru ten?

Ca și produse de îngrijire acasă, recomand produse profesionale atent alese de către un specialist în domeniu. O recomandare corectă se face după o examinare atentă a tenului după ce a fost demachiat. Clientele mele se pot bucura și acasă de produsele Bernard Cassiere – produse de o înaltă calitate, cu o textură ușoară, foarte plăcute tenului. Gama este foarte variată, putând schimba produsul în fiecare anotimp.

 

 

O.M.:  Hifu, DermaPen, OxygenHiperbari – cui se adresează tratamentele cu aceste aparate?

Hifu, derma-pen, oxigen hiperbari, se adresează unui segment mare de clienți. De exemplu, hifu are mai multe capete de lucru în funcție de vârstă, tratând atât cicatrici post-acneice, acnee cât și riduri de expresie, riduri datorate vârstei și liting. Cu ajutorul tratamentului cu derma-pen se introduc în piele cocktailuri de vitamine care ne ajută să tratăm probleme specifice, astfel, tratăm cicatrici post-acneice, pete, pori dilatați, piele uscată, ten gras, riduri de expresie, lifting… Tratamentul cu oxigen hiperbaric se poate folosi la orice tip de ten fără nicio contradicție.

 

O.M.:  Pe pagina ta de facebook, am observat că organizezi constant concursuri, unde doamnele și domnișoarele se pot bucura de premii ce constă în tratamente faciale.

Care este concursul din luna aceasta 🙂 ?

Îmi place să organizez concursuri pentru clientele mele și nu numai. Luna aceasta am început concursul de 8 Martie, o clientă norocoasă va fi răsfățată cu un masaj de relexare cu tehnici de masaj specifice Bernard Cassiere.

Înscrie-te la CONCURS aici: Steliana Stiubea- Tratamente faciale- L’ alternative beaute.

 

O.M.:  Câteva sfaturi de final 🙂 ?

– curățați tenul dimineața și seara

– folosiți produse recomandate de specialist

– faceți tratament cel puțin 1/anotimp

– evitați expunerea la soare sau solar.

 

Așadar, să îți îngrijești tenul cu atenție poate avea numeroase beneficii, mai ales pe termen lung.  Sper ca aceste sfaturi să îți fie de folos, dar pentru mai multe sfaturi, informații utile sau programări la tratamentele faciale oferite de Steliana Știubea, te invit pe pagina de facebook – Steliana Stiubea- Tratamente faciale- L’ alternative beaute.

 

Vă pup,

Oana 🙂

 

 

 

 

WRITE A COMMENT