Crăciunul se apropie cu paşi repezi, şi ce cadou poate fi mai frumos şi util în acelaşi timp pentru o femeie care iubeşte frumuseţea, decât acest kit modern şi unic: Infinite by FOREVER!

Eu tocmai am început să descopăr şi să folosesc produsele de la FOREVER, în special acest kit, care, primul lucru când l-am văzut, m-am gândit că este ideal pentru a-l oferi cadou celor care ştiu să aprecieze frumuseţea şi pun preţ pe grija de sine – începând de la interior spre exterior! Folosind aceste produse, am rămas impresionată de efectul pe care îl au asupra tenului meu, motiv pentru care doresc să ţi-l recomand atât ca idee de cadou, cât şi pentru tine, personal – ca produse pe care să le foloseşti în rutina ta zilnică de frumuseţe!

Kitul Infinite by Forever este compus din patru produse revoluţionare care se completează reciproc, pentru ca tu să te bucuri de cel mai avansat sistem de îngrijire a pielii, care ajută la reducerea apariţiei ridurilor, catifelează pielea şi susţine frumuseţea din interior spre exterior, lasandu-ţi tenul luminos, hidratat şi întinerit.

Iată cele patru produse din care este compus kitul:

–  Hydrating cleanser. Acest demachiant este ideal pentru tenul delicat. Reprezintă o selecţie de ingrediente naturale cu efecte puternice, precum extractul şi aminoacizii din măr, care asigură o hidratare imediată a pielii şi curăţă mult mai uşor particulele de murdărie şi excesul de sebum.  

Firming serum. Serul pentru fermitate este unul dintre secretele speciale ale Infinite by Forever. Acţionează din exterior asupra semnelor îmbătrânirii printr-una dintre cele mai avansate descoperiri ştiinţifice în domeniu. Acest ser a fost premiat în Marea Britanie cu argint pentru „Cel mai bun produs premium anti-aging în 2017” în cadrul prestigioasei Gale „Pure Beauty Awards” din Londra.

–  Firming complex. Frumuseţea înseamnă mai mult decât îngrijirea pielii – începe cu nutriţia, iar acest supliment alimentar ţinteşte îmbătrânirea din interior spre exterior. Este primul supliment Forever destinat exclusiv frumuseţii, care conţine un amestec brevetat din concentrat de pepene galben franţuzesc, fitoceramide şi colagen marin. Fitoceramidele joacă un rol crucial în menţinerea hidratării pielii. Iar prin administrarea orală a colagenului, s-a demonstrat că reduce ridurile profunde şi sporeşte flexibilitatea şi hidratarea cutanată, de aceea a fost adaugat colagen marin în acest supliment.  Şi nu în cele din urmă, vitamina C contribuie la reducerea oboselii şi la sinteza normală a colagenului. Vorbim despre descoperiri revoluţionare în industria antiîmbatranire şi de un adjuvant perfect pentru firming serum.

Restoring creme. Crema regeneratoare conţine peste 15 ingrediente benefice pentru piele. Conţine mulţi agenţi hidratanţi şi are o textură uşoară, ce catifelează pielea şi se absoarbe rapid, fără a lăsa urme grase sau senzaţia de ten încărcat.

Comandă kitul sau fiecare produs separat – aici –  şi beneficiezi de o REDUCERE de 15% dacă îţi creezi un cont:

www.foreverliving.ro Cristina Isaila – telefon: 0745.018.684

Kitul Infinite by FOREVER

Hydrating cleanser 

Firming serum

Firming complex

Restoring creme

În final îţi doresc ca spiritul Crăciunului să îţi învăluie sufletul, să te ghideze să alegi cele mai inspirate cadouri pentru cei dragi şi, de ce nu, să te răsfeţi şi tu cu un binemeritat cadou… prin care să ai grijă de tine şi de tenul tău!

 

Cu drag,

Oana

 

www.foreverliving.ro & Cristina Isaila

Photo by  PhotOh Studio by Baintan Raluca –  www.photoh-studio.com

Hair by Speranta Torok

WRITE A COMMENT