Ştiu cât de dificil ne este uneori nouă, femeilor, să alegem rochia potrivită pentru un anumit eveniment! Rochia ideală care să se preteze evenimentului, care să ne reprezinte şi care să transmită mesajul dorit. Şi binenţeles, ştiu că o rochie odată purtată, parcă la următorul eveniment nu mai este compatibilă cu starea de spirit pe care o avem, cu ceea ce dorim să transmitem sau poate nici cu evenimentul în sine.

Iar dacă mai adaug şi faptul că fiecare eveniment impune o ţinută diferită, nu este foarte rentabil să investim în câte o rochie pentru fiecare ocazie! De ce? Pentru că ne vom alege cu un dulap plin cu rochii pe care, cel mai probabil, nu le vom mai purta niciodată.

Motivele enunţate mai sus, combinate cu pasiunea mea pentru modă şi stil, au dat naştere unui nou proiect, OM Boutique, care aduce în prim plan o gamă variată cu rochii de ocazie, atent selecţionate, unele chiar unicat, disponibile pentru închiriat.

Alege rochia care se potriveşte perfect evenimentului tău. Iată câteva din modelele disponibile:

  •  Rochia albă este o rochie preţioasă, care ne oferă un look elegant, graţios şi imaculat. Sunt puţine evenimentele la care ne putem face apariţia într-o rochie albă, dar când prindem momentul, ar fi bine să profităm de el. La ce evenimente este ideal să alegem o rochie albă? De exemplu, la propria cununie civilă, botezul bebeluşului tău sau al unui membru din familie, un cocktail party, sau pur şi simplu la un eveniment special.

Cât despre culoarea – alb – ea înseamnă puritate şi este un simbol al păcii. Cine iubeşte albul este o persoană blândă care împarte zâmbete, căldură şi iubire pe oriunde trece.

  • Dacă ne dorim un look feminin şi cuminte, fie pentru o petrecere, o nuntă, un eveniment sau, de ce nu,  pentru o şedinţă foto, iată o sugestie de ţinută:

  • Dacă mergem într-un club sau la un party glamouros, putem alege o rochie cu paiete. În cazul acesta, e bine să ţinem minte că doar rochia cu paiete trebuie să iasă în evidenţă. Din acest motiv, e de preferat să alegem acesorii cât mai minimaliste şi un machiaj natural.

E important ca ţinuta noastră să ne reflecte întocmai identitatea, complementată de atitudine şi încredere în sine, dar la fel de important e să ţinem cont şi de dress-code-ul evenimentului, în alegerea rochiei perfecte. Toate acestea vor forma un tot unitar prin care vei transmite starea ta de spirit şi personalitatea ta, pentru că ceea ce este în interior se reflectă la exterior.

Pentru mai multe detalii, modele de rochii şi recomandări, te invit să mă contactezi, în mesaj privat pe blog sau Facebook.

Cu drag,

Oana

 

WRITE A COMMENT