Dacă ne simţim obosiţi, confuzi, avem dureri de cap, suferim de afecţiuni ale pielii, tulburări digestive ori nu ne putem concentra, sau dacă suferim de insomnie, suntem irascibili, avem poftă de dulce, nu reuşim să scăpăm de kilogramele în plus, suntem sensibili la mirosuri – atunci, cu siguranţă avem nevoie de o detoxifiere a organismului.

Ce avem de făcut în cazul acesta? Să ascultăm semnalele pe care corpul nostru ni le transmite şi să acţionăm în vederea eliminării acestor simptome, reîntorcându-ne spre fiinţa lăuntrică pentru a ne recăpăta starea de bine.

Cum? Iată câteva metode eficiente de detoxifiere, care au fost propuse în cadrul evenimentului „E timpul pentru DETOX” –  care a avut loc pe data de 18 februarie, ora 18:00, la Oshea Wellness Clinic!

  1. ULEIURILE ESENŢIALE DOTTERA. În prima parte a evenimentului, Lavinia Gheorghias ne-a prezentat modurile prin care putem folosi uleiurile esențiale pentru a scăpa organismul de toxine. Acestea, în momentul în care intră în organismul nostru, prin masaj sau inhalare, ne influențează starea de spirit şi metabolismul. Prin urmare, folosind uleiurile adecvate, putem aduce o accelerare în procesul de detoxifiere al organismului.

2. TRATAMENTELE CORPORALE. Laura Bologan – managerul Oshea Wellness Clinic –  ne-a prezentat câteva dintre tratamentele corporale destinate detoxifierii:

– DETOX – SPA  este un tratament care sprijină detoxifierea naturală a organismului şi are următoarele beneficii: accelerează detoxifierea, reduce cantitatea de toxine din corp, îmbunătăţeşte funcţia ficatului şi a rinichilor, întăreşte sistemul imunitar, reduce stările de insomnie până la dispariţia lor.

– TUNELUL CU INFRAROSII –  NO CELLULITE.  Radiaţia infraroşie de undă lungă (care este aceeaşi cu razele Soarelui) pătrunde adânc în corp şi acolo are efectul vindecător. Spre deosebire de saună – care produce căldura în afara corpului, căldura sănătoasă a razelor infraroşii de adâncime se realizează prin oscilaţia moleculară din teşut.  Iată câteva efecte ale tratamentului cu inflaroşii: eliminarea stratulului grasos şi a celulitei, accelerarea metabolismului, activarea apei moleculare şi creşterea nivelului de oxigen din corp, balansează aciditatea şi alcalinitatea.

– TERMOCUVERTA LightSlim este un produs revoluţionar din elita aparatelor termice care produce efectul de saună localizat, care permite slăbirea printr-un proces accelerat de transpiraţie şi ardere a grăsimilor.

– PRESOSYMPHONY  – DRENAJUL LIMFATIC. Care sunt efectele?

  •  Anti-edematos – edemele sunt provocate de stagnarea sângelui în vene sau de prezenţa unei cantităţi mari de clorură de sodiu şi apă în sânge; de obicei, edemele sunt localizate la nivelul picioarelor şi al mâinilor.
  • Cicatrizant – drenajul limfatic măreşte numărul de celule constructoare şi elimină substanţele iritante; cu cât este mai crescută cantitatea de limfă din jurul unei răni, cu atât vasele limfatice afectate sunt stimulate să se vindece.
  • Imunizant – drenajul limfatic stimulează fabricarea de anticorpi; este, de asemenea, regenerant (util în cazul unei pieli uscate, descuamate).
  • Relaxant – la nivelul musculaturii şi nu numai; stimulent la nivelul microcirculaţiei.
  • Detoxifiant – drenajul limfatic reduce retenţia de apă şi elimină celulita edematoasă.

Combinarea tratamentelor termice cu ELECTROSTIMULAREA duce la efecte spectaculoase, obţinându-se o slăbire atât în centimetri cât şi în greutate!

Toate aceste tratamente corporale, precum şi multe altele, vă aşteaptă la Oshea Wellness Clinic.

Detalii pe instagram sau facebook aici: OSHEA WELLNESS CLINIC.

3. Şi să nu uităm de ceea ce este cel mai important: ALIMENTAŢIA!  Datorită faptului că deficienţele nutriţionale și alimentele procesate afectează întregul organism, este indicat să ne restabilim echilibrul cu ajutorul unor alimente bogate în vitamine și minerale, fibre alimentare și alţi nutrienți importanți.

Iată câteva reţete sănătoase – care ne-au fost prezentate în cadrul evenimentului –  pentru perioadele în care dorim să ne detoxifiem organismul:

Şi, nu în ultimul rând, o reţetă de body scrub pe care o puteţi prepara chiar acasă:

 

A fost un eveniment plin cu informaţii valoroase, oameni frumoşi, voie bună şi cu siguranţă voi lua parte şi la următoarele evenimente organizate în cadrul Oshea Wellness Clinic!

Cu drag,

Oana

WRITE A COMMENT