Oraşul Oradea este o adevărată operă de artă. E un oraş care a reînviat şi ne surprinde plăcut, din ce în ce mai mult, atât prin infrastructura sa cât şi prin evenimentele organizate. Timpul liber pe care îl poţi petrece în Oradea este cu adevărat relaxant, te umple de voie bună şi de energie pozitivă.

În ceea ce mă priveşte, am petrecut ziua de sâmbătă, 4 mai, la o plimbare relaxantă şi o vizită în inima oraşului, mai precis în Cetatea Oradea, la târgul Designer Vanity Fair. Acest târg al reducerilor cu obiecte realizate de designeri, a fost pus la cale de Ema Vese – organizator de evenimente. Am fost plăcut surprinsă de ambianţa creată, de muzica bună şi de produsele pe care le-am găsit aici.

Târgul a fost o ocazie bună de a-mi reîmprospăta garderoba, de a achiziţiona piese fine şi cool ale designerilor români de top, unele chiar la preţuri promoţionale.

 

 

În cazul în care nu ai ajuns la târg, iată care au fost designerii prezenţi, pe care îi poţi contacta şi de la care poţi achiziţiona creaţii cu adevărat speciale şi unicate:

În ceea ce priveşte târgul DVF, îţi sugerez să stai aproape de pagina de facebook – Designer Vanity Fair, pentru a afla mai multe detalii şi informaţii cu privire la următoarea ediţie. Aici, te așteaptă mult mai multe REDUCERI ale designerilor autohtoni de top, cu surprize pentru cei pasionaţi de fashion 🙂 !

 

Cu drag,

Oana

WRITE A COMMENT