Te invit la o meditaţie şi la o discuţie – pe care am avut-o cu Sabrina Siobhan – Fondatoarea Şcolii Soulhouse – Rio de Janeiro, Brazila. Stai aproape de noi pentru că, urmează câteva episoade interesante, în care vom medita şi vom discuta împreună cu Sabrina.
____________
Sabrina este un om extraordinar, artist, arhitect, vindecător, mamă a 3 copii şi ajută oamenii, îi îndrumă, îi ghidează pentru a elibera toate blocajele limitative, astfel încât să facă loc potenţialului creativ (care zace în fiecare dintre noi, doar trebuie să îl conştientizăm) să se manifeste.
______
În drumul fiecăruia dintre noi spre desăvârşire, este estenţial să ne autocunoaştem cu adevărat, să ne conştientizăm energia, măreţia, să ştim că Dumnezeu este în noi şi să avem încredere în EL şi în ceea ce ne transmite prin inima, intuiţia noastră. Să cunoaştem anumite legi care ne guvernează şi să devenim creatori cu adevărat!
 _______
___________
VIDEO:
______

______
Dacă doreşti să afli mai multe detalii referitoare la Sabrina, precum şi cursurile pe care le susţine în cadrul Şcolii Soulhouse School, o poţi face online, aici:
__________
___ 
____
Cu drag,
Oana
____________
____________
_____________

WRITE A COMMENT