Corina Fekete – absolventă a Colegiului de Cosmetică Medicală, din cadrul Facultăţii de Medicină – ne prezintă soluţia pentru un ten luminos, sănătos şi mereu tânăr:

BTL Proteje Elite este tratamentul estetic REVOLUŢIONAR ce stimulează colagenul, nu necesită anestezie, este sigur, nedureros, fără perioadă de recuperare, NON-INVAZIV şi îţi oferă rezultate vizibile imediat și de lungă durată.

  • Cui se adresează BTL Proteje Elite?

Este ideal pentru orice persoană care doreşte o întreţinere preventivă sau o îmbunătăţire a zonelor inestetice.

  • Cât durează tratamentul şi căte şedinţe sunt necesare?

Numărul recomandat este între 4  şi 6 tratamente, programate la un interval de 7 până la 10 zile. Fiecare şedinţă a unei zone durează între 15 şi 30 de minute. De specificat faptul că, efectul este vizibil imediat – după prima şedinţă.

  • Cum este percepută procedura?

Majoritatea pacienţilor descriu senzaţia terapiei ca fiind similară cu cea a unui masaj fără durere cu roci vulcanice. Tratamentul se realizează cu pacientul în poziţie orizontală, pentru a se putea relaxa cu uşurinţă în timpul procedurii.

  • Cât de repede se văd rezultatele?

Rezultatele sunt vizibile după prima şedinţă, iar acestea vor continua să se îmbunătăţească pe toată perioada tratamentului cât şi în următoarele luni.

Redă strălucirea tenului tău cu cel mai revoluţionar tratament facial nechirurgical,

 BTL Proteje Elite & Corina Fekete

 

Cu drag,

Oana

WRITE A COMMENT