Unicitarea, individualitatea fiecăruia dintre noi este dată, în mare parte, de experienţele personale trăite, reflectate în dinamica vieţii noastre. Nu există o singură reţetă a succesului, sau o singură cheie a echilibrului perfect, ce pot fi general aplicate, motiv pentru care, îmi doresc să ascult povestea ta!

Ce înseamnă pentru tine echilibrul?

Tu cum reuşeşti să menţii echilibrul dintre viaţa personală şi cea profesională?

Aşadar, dacă doreşti să îţi împărtăşeşti povestea ta – referitor la acest subiect – poţi să îmi scrii un mesaj privat pe pagina officială a blogului meu.

În altă oridine de idei, dar tot referitor la poveşti, doresc să îţi împărtăşesc câteva imagini surprinse în cadrul evenimentului – Poveşti Lotusiene. Tema ediției a fost „Carieră vs. Familie”, prin care s-a evidențiat faptul că o femeie poate să aibă o carieră de succes, dar și să fie o mamă și o soție prezentă în viața familiei ei. Alături de Patricia Moza, Natalia Iosif şi publicul prezent, am povestit, relaxaţi, la o cafea întâmplări din viaţa noastră, a fiecăruia, trăiri şi experienţe personale. A fost o seară frumoasă, inspiraţională şi plină de viaţă.

Poveştile merită ascultate pentru că, avem mereu fiecare de învăţat, unii de la alţii. Nu-i aşa?

 

      

 

Cu drag,

Oana

 

Tucano Coffee

Lotus Retail Park Oradea

 

WRITE A COMMENT