Sâmbătă, 7 Decembrie, într-un ambient plăcut, relaxant şi prietenos, mai exact la BLEND Make-Up Studio & Academy, am reunit 2 profesioniste desăvârșite în frumuseţe și îngrijire:

Steliana Ştiubea – Specialist în cosmetică & Trainer Bernard Cassiere, care ne-a dezvăluit secretele ce stau în spatele unui ten sănătos, ne-a învăţat cum se realizează o demachiere corectă și cum se curăţă eficient tenul, am testat împreună produsele de la Bernard Cassiere și ne-a împărtășit ultimele noutăţi din domeniul cosmeticii,

și

Henrietta Biro – Make-up artist & Trainer make-up, care ne-a învăţat cum să realizăm un machiaj natural de zi, adaptat tenului fiecăreia dintre noi, ne-a oferit sfaturi practice de care să ţinem cont în realizarea unui machiaj, ne-a împărtășit informaţii utile cu privire la make-up şi pe lângă toate acestea, ne-a oferit posibilitatea de a obţine discount-uri substanţiale la achiziţia produselor marca Inglot.

 

Și fiindcă am intrat deja în febra sărbătorilor de iarnă, am primit cadouri oferite de Inglot (produse de make-up) şi Bernard Cassiere (creme profesionale), 2 moși darnici, cărora le mulţumim. 🙂

La finalul evenimentului s-a desfășurat o tombolă specială, în cadrul căreia am extras 2 câştigătoare care vor beneficia de un make-up personalizat oferit de către Henrietta Biro şi un tratament facial profesional oferit de către Steliana Ştiubea.

Multumim tuturor participantelor pentru prezență!

Iată și câteva păreri, la cald:

  • Teodora Fodor: „Vă mulțumesc din suflet fetelor pentru toată îndrumarea oferită! Cu ajutorul cursului pot să spun că am reușit să îmi ofer pielii mele un aspect sănătos urmând pașii corecți! Iar despre machiajul de zi pe care am învățat să mi-l aplic perfect pot să spun că sunt cea mai fericită că reuşesc singură să ies în evidenţă printr-un machiaj discret și perfect! Vă mulțumesc din inimă!”

 

  • Bogi Kurucz: „M-am simțit foarte bine, într-o atmosferă prietenoasă și nu în ultimul rând profesională!! Mi-a fost de folos, foarte mult şi partea cosmetică deoarece am realizat că până în momentul acela am făcut greșit rutina zilnică de îngrijire a feţei 🙂 🙂 🙂 , deci de acum încolo știu ce să folosesc și cel mai important cum 🙂 . Cealaltă parte, referitor la make-up, pot să spun că este pasiunea mea, mi-a plăcut foarte mult cum Heni ne-a ajutat pe fiecare în parte, să realizăm machiajul potrivit pentru vârsta noastră, pentru stilul nostru, pentru forma feţei, etc. 🙂 . Am învățat foarte multe și mă bucur enorm că am participat la cursul Hello, Beauty!”

 

  • Elena Pantea: „Mi-a plăcut, a fost interesant şi am aflat lucruri noi care mă vor ajuta pe viitor. M-am simţit bine pentru că am fost înconjurată de oameni foarte de treabă 🙂 .”

 

  • linca Rotaru: „Cursul de automachiaj și îngrijire a tenului s-a dovedit a fi o experienţă foarte plăcută și folositoare totodată. Am învățat lucruri utile într-o atmosferă plăcută, cu profesioniști în domeniu, care ne-au împărtășit experienta lor și au răspuns la toate întrebările noastre. Aceste cursuri sunt binevenite pentru toate categoriile de vârstă și ar trebui repetate.”

 

Vă aşteptam la urmatorul eveniment Hello, Beauty!

Detalii suplimentare şi înscrieri la numarul de telefon: 0770.133.556.

 

Cu drag,

Oana

 

Traineri:

Steliana Stiubea- Tratamente faciale- L’ alternative beaute

Henrietta Biro Make-up Artist

Locaţia: 

BLEND Make-Up Studio & Academy

Parteneri:

INGLOT & INGLOT Oradea 

Bernard Cassière & Bernard Cassiere Romania

Foto:

Gabi Dios Photography

WRITE A COMMENT