Știi că bucuria, iubirea necondiționată, generozitatea, recunoștiința sunt vibrații vindecătoare, miraculoase?
În loc de a crea și a genera panică sau a te alimenta cu stupizenii care te țin în judecată, furie, ură, reproș, răzbunare, luptă, frica, cum ar fi să faci activități și să ai gânduri creatoare care te bucură? Bucuria vine din interiorul tău, din inimă.

Cum te poate ajuta emoțional în prevenire:
– Veselia, bucuria: ascultă muzică, dansează până simți bucuria în inima ta, meditații, liniște totală, rugăciune, gânduri pozitive.
– Activități care te bucură, le faci din pasiune, care iubești să le faci.
– Optimism: unde este credința despre care tot vorbim dacă nu ai încredere în tine și în viitor? Credința adevărată nu înseamnă a face cruce sau a sta în genunchi. Credința înseamnă respect față de viață, smerenie, recunoștință pentru tot.
– Concentreză-te pe interiorul tău, pe esența ta, pe esența vieții tale.
– Bucură-te împreună cu ai tăi.
– Joacă-te cu copii tăi, iubește-ți aproapele și nu uita de dragostea adevărată!
– În loc să te uiți la știri din media toată ziua, caută emisiuni distractive, filme pline de veselie, comedii, emisiuni îmbucurătoare, lucrează-ți grădina, florile din balcon. Dacă tot stai acasă, poți să faci curățenia generală de primăvară, etc.

Ce mai poți să fii și să faci acum?
Evită contactul cu oamenii, cu oamenii de joasă frecvență, locurile aglomerate. Atenție la alimentație normală, aprovizionează-te cu alimente de bază, vitamine-minerale-naturiste/dacă mai găsești, nu intra în panică dacă nu găsești, corpul știe ce are de făcut. Respectă-ți corpul: igiena personală, odihna, dacă se poate plimbari și mișcare în aer liber.

În perioada, 14-31 martie, Gizella Kiss organizează un program online zilnic numit Bucuria Vieţii, cu scopul de ridicarea a vibrației şi de a rămâne în energia bucuriei și recunoștinței. Detalii găseşti în grupul Accesarea Conștiinței. 

Înscrierea este necesară.

 

Cu drag,

Oana

WRITE A COMMENT