Dragi mămici, împreună cu Laura Bologan, managerul Oshea Wellness Clinic, avem o veste bună pentru voi!

Cunoaştem schimbările hormonale prin care organsimul trece în timpul sarcinii şi după naştere. Este probabil cea mai frumoasă perioadă în viaţa unei femei, de aceea haideţi să îmbrăţişăm fiecare părticică a corpului nostru şi fiecare schimbare pe care minunea a adus-o în viaţa fiecăruia dintre noi!

Cu toate că în timpul alăptării, terapiile, cremele şi orice alte proceduri sunt contraindicate, Oshea Wellness Clinic vă invită să gustaţi câteva terapii binevenite în cea mai mare siguranţă pentru această perioadă frumoasă – Alăptarea. Mai mult decât atât, aici, dragi mămici, puteţi să veniţi însoţite alături de copilaşul vostru.

Aşadar, Laura ne-a invitat să petrecem timp frumos împreună şi ne-a povestit care sunt terapiile corporale indicate în timpul alăptării:

  • Masajul anticelulitic cu Vacuum Ultrafit – UltraFit este este unul dintre cele mai eficiente tratamente anticelulitice pentru toate gradele celulitei (de la gradul 1 până la stadiul de macronoduli), prin care se reuşeşte spargerea şi antrenarea celulelor grase care dau acel aspect de ,,coajă de portocală”. Procedura constă într-un masaj de tip aspiraţie, în urma căruia este îmbunătăţit vizibil aspectul pielii atinse de celulită. Astfel, se elimină stratul de grăsime subcutanată, apa reţinută în ţesuturi, precum şi toxinele, favorizându-se drenajul limfatic.

Terapia cu vacuum nu se limitează doar la arderea grăsimilor şi dislocarea lor, ci şi la scăderea considerabilă în centimetri şi ameliorarea vergeturilor. Stimulează mecanismele naturale ale corpului în lupta împotriva celulitei (tratament anticelulitic), restabilind tonusul şi fermitatea pielii. De asemenea generează o impulsionare a circulaţiei limfatice ale cărei beneficii se traduc prin o reducere a retenţiei de apă şi o stare de bine de invidiat.

După prima săptămână de tratament anticelulitic cu aparatul cu vacuum UltraFit se observă o uniformizare a aspectului pielii şi atenuarea radicală a celulitei. Procedura nu este complicată, nu este invazivă sau dureroasă. Se desfăşoară în condiţii de maximă siguranţă.

 

  • Vibromasajul – Vibromatique este un aparat de vibromasaj excelent pentru tratamente anticelulitice. Deşi este o terapie străveche, vibromasajul aplică automat mişcări oscilatorii, ritmice, cu presiuni intermitente. Efectele sunt cu mult mai profunde decât în cazul unui masaj clasic.

Vibromasaj pentru tratarea celulitei. Vibromasajul presupune aplicarea automată a tehnicilor de masaj asupra structurii musculare şi a ţesuturilor moi ale corpului. Mai exact tehnici de constrângere, legănare, fricţionare, frământare, presare – produse prin intermediul vibraţiilor emise. Astfel sunt realizate diferite tipuri de masaj: anticelulitic, drenaj limfatic, spargere a micro şi macro nodulilor celulitici, tonifiere a tegumentului, fermitate musculară, peeling.

Vibromatique este aparatul profesional de vibromasaj care asigură cele mai plăcute tratamente anti celulită şi de tonifiere a musculaturii. Aparat de vibromasaj cu terapie anticelulitică, tonifiere, drenaj limfatic, remodelare corporală, pentru slăbit în centimetri.

* Elimină celulita şi “sparge” nodulii celulitici permitand eliminarea lor prin drenaj limfatic

* Combate oboseala prin aportul bogat de oxigen la nivelul sistemului sanguinic

* Accelerează procesul de detoxifiere

* Măreşte elasticitatea musculară

* Activează circulaţia şi accelerază schimburile nutritive la nivel celular

* Reduce stresul fizic, mental şi tensiunea musculară

* Creşte nivelul de endorfină

* Reduce anxietăţile şi înlătură depresiile

* Îmbunătăţeşte capacitatea de concentrare

* Defibrozează ţesuturile

* Sprijină procesul natural de eliminare a toxinelor

* Revigorează psihicul şi fizicul.

 

  • VERGETURILE – Vergeturile sunt nişte cicatrici. Ele au aspectul unor dungi uşor încrustate în suprafaţa epidermei produse din cauza unei presiuni exercitate asupra pielii (cum e în sarcină întinderea excesivă). Când se formează, ele sunt mai închise la culoare şi bat undeva spre un roşu-violet, pentru ca în timp să se deschidă la culoare şi să bată spre alb.

Când apar vergeturile în sarcină?

Vergeturile în sarcină apar în general după luna 6 de sarcină, odată cu creşterea semnificativă a greutăţii corporale şi cu creşterea burticii.

Vergeturile proaspete dobândite pe timpul sarcinii se atenuează sau chiar dispar de tot, acestea putând fi tratate chiar după naştere.

 

  • Microdermabraziunea, alături de mezoterapie şi ultrasunete formează un set de terapii care restructurează, rejuvenează şi reechilibrează secreţiile naturale de colagen şi elastină din corp, astfel pielea îşi recapătă supleţea şi elasticitatea!

Alături de terapiile pe care le găsiţi la Oshea Clinic, Laura ne recomandă hidratarea, care este foarte importantă, un stil de alimentaţie echilibrat şi plimbările în parc, astfel perioada alăptării să devină plăcută şi conexiunea cu noul suflet să fie pe deplin armonioasă!  Alegeţi să fiţi mămici care se simt bine în corpul lor şi astfel starea de bine se va răsfrânge în fiecare din relaţiile voastre şi în special în familie!

????????????

Mulţumim frumos Laura Bologan – managerul Oshea Wellness Clinic – pentru recomandările oferite, cât şi pentru tratamentele corporale pe care ni le pui la dispoziţie.

 

Cu drag,

Oana

 

Foto: Adam Freundlich

WRITE A COMMENT