Corpul nostru posedă capacitatea de a se autovindeca, însă uneori întâmpină obstacole sub forma unor dezechilibre energetice, emoții blocate, toxine, patogeni, nutriție deficitară, stil de viață nepotrivit, sau altele. Cum ar fi dacă ai putea identifica aceste dezechilibre într-un mod simplu și efecient, iar apoi să le remediezi? Ei bine, acest lucru este posibil. Cum anume? Permițându-i intuiției și subconștientului tău  să te conducă spre identificarea cauzei și rezolvarea problemei, solicitând mai întâi călăuzirea divină.

Pentru că, Dumnezeu trăiește! Acesta este și unul dintre mesajele transmise de Dr. Bradley Nelson în cadrul seminarului Codul Emoțiilor și Corpului Corpului care a avut la București, Grand Hotel, eveniment organizat de Younity România, la care am participat cu mare deschidere și entuziasm. Consider că acesta este mesajul  fundamental pe care se bazează  întreaga cunoaștere transmisă. Înainte de a aplica orice terapie  prin Codul Emoțiilor și Codul Corpului, primul pas este să te conectezi prin rugăciune la Dumnezeu, să ceri ghidare și să te deschizi spre a o primi. Dumnezeu lucrează prin oameni pentru oameni.

În cadrul seminarului, am primit informații valoroase ce se pot pune în aplicare pentru o viață trăită la adevăratul potențial. O viață în care îți poți atinge cele mai prețioase vise ale inimii, pentru că doar limitările noastre ne blochează. Dacă reușim să ne eliberăm de emoțiile care nu ne mai sunt de folos și să ne aliniem mintea subconștientă cu cea conștientă, avem premisele necesare pentru a ne împlinii destinul și a trăi viața la adevăratul nostru potențial. Atunci când ne eliberăm de emoțiile care nu ne mai sunt de folos, emoții care sunt de fapt energie pură,  generate de anumite organe și glande, fiecare având frecvența sa unică de vibrație, experimentăm o curățare interioară, o purificare a simțurilor. Prin acest proces, devenim mai luminoși și mai divini exact așa cum am fost creați să fim.

Iată câteva exemple de conexiuni între organe, glande și mușchi: de exemplu, în cazul durerii de genunchi drept, aceasta poate fi provocată de vezica biliară, în cazul durerii de genunchi stâng, aceasta poate proveni de la glanda suprarenală stângă, durerea în partea superioară a spatelui, poate fi cauzată de ficat, durerea lombară poate să fie declanșată de rinichi. Este surprinzător, dar organismul nostru este un sistem inteligent în care totul este interconectat și orice poate influența orice altceva.

În cadrul seminarului s-au făcut demonstrații, am făcut practică și am fost martori la rezultate concrete. De exemplu, o doamnă care timp de 4 luni a suferit de dureri intense de spate și de braț, neputând să-și ridice bine brațul drept, a încercat diverse tratamente, însă fără succes. După demonstrația din cadrul seminarului, a doua zi, durerea i-a dispărut complet, iar ea a putut să-și ridice brațul cu ușurință. Incredibil, dar adevărat.

Aprofundând și aplicând această metodă de vindecare, poți descoperi căi neașteptate care te vor surprinde și te vor conduce către ceea ce ai nevoie: starea de bine, vindecare, eliberare și conștientizarea a adevăratei tale esențe.

Cu drag,

Oana

WRITE A COMMENT