Dumnezeu este Tata, El ne da la toata lumea, El ne da la toti.

Suntem inzestrati inca de la nastere cu pricepere si cunoastere, noi putem urca si ne putem plini in acestea doua: in pricepere si cunoastere.

Dar omul are si PUTEREA. Puterea care este in interiorul nostru, al fiecaruia dintre noi. Sa accesam puterea care este in noi. Sa chemam aceasta putere care este in noi, sa o chemam pentru ca toate sa fie sfintite.

Puterea care lucreaza in noi, prin noi, poate sa faca nespuns mai mult decat ceream sau ne imaginam. Doar sa fim deschisi sa primim pe masura ce si oferim. Sa fim deschisi, sa fim mai mult decat sa facem si sa alegem sa facem din ceea ce suntem. Sa fim implicati in cercul vietii prin a fi deschisi, prezenti, constienti, recunoscatori pentru ceea ce suntem si ceea ce avem, multumitori si plini de bucurie.

Sa respiram adanc, sa fim conectati pe verticala, sa ne deschidem si sa constientizam, sa simtim puterea care este in noi, sa ii dam voie sa se manifeste prin noi si… sa jucam frumos jocul vietii.

Sa ne bucuram de acest frumos, divin, miraculos joc al vietii pe care il traim.

De exemplu, un mod de a ne accesa puterea interioara este prin rugaciune. Sa simtim cum prin noi, cerul se uneste cu pamantul. Sa ne conectam atat cu cerul cat si cu pamantul, cu natura, cu tot ceea ce ne inconjoara.

Rugaciunea este cea care ne conecteaza cu cerul, este impreuna vorbirea cu Dumnezeu, prin rugaciunea noi trimitem semnal, cerem ajutor si il primim.

” Cereti si vi se va da.”

” Fericiti sunt toti cei care au prin legatura cu Baza cereasca si sunt conectati, prin evlavie, cu Dumnezeu.”


Doamne, Ma rog ca cea mai inalta lumina Divina sa curga prin mine, sa pot fi un mesager pentru binele cel mai inalt al tuturor.

Multumesc Doamne pentru Tine din mine, pentru ca inima mea este plina cu esenta divina, sa pot vedea, auzi si resimti iubirea oriunde sunt.

Dumnezeu este parte din mine si pe masura ce vad iubirea launtrica, ea se reflecta si in viata mea exterioara.

Multumesc Doamne pentru ca ma ajuti sa vad bucuria si binecuvantarile din viata mea.

Multumesc. Multumesc. Multumesc.


Cu drag,

Oana

WRITE A COMMENT