Buzele femeii sunt cea mai frumoasă poartă către sufletul ei, un adevărat simbol al feminităţii şi al senzualităţii. Aşa că, vă invit să facem cunoştinţă cu Dr. Oana Chende, care ne oferă posibilitatea de a avea buze mai catifelate şi sănătoase.

Dr. Oana Chende este medic stomatolog şi absolventă a Cursului de Terapii estetice complexe Anti-Aging acreditat de către Asociaţia de Medicină Anti-Aging şi Colegiul Medicilor din România, Bucureşti.

Scopul ei este de a ajuta oamenii să îşi recâştige zâmbetul şi încrederea că se poate mai mult decât ce au primit în trecut. Tehnologia avansează, iar noi trebuie să avansăm o dată cu ea. Părerea d-nei doctor Oana Chende este că “toţi avem un dar, un talent, o vocaţie, doar că unii îl descoperă mai devreme, iar alţii mai târziu. Acest talent se conturează în dorinţa de putea înfrumuseţa pacientele care îi calcă pragul cabinetului, oferindu-le acestora posibilitatea de a avea buze mai frumoase, voluptoase, senzuale şi totodată naturale.

Eu am rămas plăcut surprinsă de aspectul natural al buzelor doamnei doctor Oana Chende. M- a impresionat si mi- a stârnit curiozitatea de a afla cât mai multe despre procedura minim- invazivă cu acid hialuronic. Toate aceste informaţii doresc să vi le împărtăşesc:

 

___________________mg_1983

O.M.- Ce ar trebui să ştim despre acidul hialuronic (AH)?

O.C – Acidul hialuronic (AH) este o substanţă naturală prezentă deja în toate ţesuturile conjunctive ale organismului nostru. Aflat în componenţa epidermei alături de colagen şi de fibrele de elastină, îi conferă pielii elasticitate şi rezistenţă, ajutând totodată la menţinerea formei. Carenţa de acid hialuronic duce la apariţia ridurilor, fiind primele semne de  îmbătrânire.

Fillerul injectabil este obţinut în laborator, este biodegradabil şi se prezintă sub formă de gel clar, transparent. Gelul este injectat cu un ac fin, în cantităţi mici, sub rid (ameliorând efectul acestuia), sau în profunzimea buzei pentru a îmbunătăţii aspectul adăugand formă, structură şi volum.      

 

________________mg_1961

Acidul hialuronic este o componentă majoră a pielii care este implicată în repararea ţesuturilor. Când ţesutul este expus în exces la razele UVB, acidul hialuronic tinde spre topire, iar celulele din derm stopează producţia de hialuron, ceea ce duce la degradarea ţesutului. Aşadar, AH serveşte la menţinerea unui nivel optim de hidratare a pielii noastre. El captează moleculele de apă şi le menţine în straturile profunde ale pielii, acţionând ca un burete. Este întâlnit în cartilaje şi piele unde ţine laolaltă fibrele de colagen şi elastină. AH ajută la apărarea antioxidanţilor împotriva radicalilor liberi şi reduce inflamaţia.

______________mg_2013

______mg_2018 _mg_2021

____________mg_2023 _mg_2048

O.M –  Cum decurge procedura de mărire a buzelor?

O.C – Procedura de mărire a buzelor începe cu o consultaţie, în care doresc să aflu care sunt aşteptările pacientei, astfel încât felul injectării, cantitatea de produs şi tipul acidului hialuronic injectat să fie în conformitate cu dorinţele acesteia.

După ce aceste elemente au fost bine stabilite, aplic un anestezic local sub formă de cremă, iar în unele cazuri şi anestezic injectabil, pentru ca procedura să fie lipsită de durere.

_______mg_1988 _mg_1995 _mg_1998

Pacienta primeşte o oglindă care îi va permite interacţiunea permanentă în timpul procedurii, astfel încât rezultatul final să fie cel aşteptat.

_____________mg_2055_mg_2056

O.M  – Cât timp sunt vizibile rezultatele procedurii de mărire a buzelor cu acid hialuronic?

O.C  – Efectul are o durată între 6 – 9  luni, timp în care buzele vor avea un aspect natural şi pacienta nu va simţi nici un disconfort.

 

O.M Care este costul pentru această procedură?

O.C – Costul diferă în funcţie de acidul hialuronic dorit de către paciente. Acesta variază începand de la 150€ până la 210€/ 1 ml. Totodată le propun pacientelor o PROMOŢIE – şi anume: la două paciente care vin împreună şi îşi doresc doar conturul buzei superioare, acestea pot beneficia împreună de 1 ml acid hialuronic.

 

____________________mg_2080

 

O.M Povesteşte- ne despre evenimentul pe care îl organizezi în viitorul apropiat?

O.C – Pentru că îmi doresc să educ publicul că procedura de injectare a acidului hialuronic este o procedură uşoară şi rapidă, organizez ziua porţilor deschise, în care invit zece doritoare şă afle informaţiile utile pe care trebuie să le ştie despre această procedură. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 22 octombrie 2016, ora 14:00, la Cabinetul Art Dentistry, str. Constantin Brâncoveanu nr. 10, Oradea. În cadrul evenimentului voi prezenta procedura de mărire a buzelor cu acid hialuronic, care va fi însoţită şi de o demonstraţie. Cele care doresc să participle la eveniment, se pot înscrie până la data de 20 octombrie 2016, locurile fiind limitate. Totodată, acestea vor beneficia de un discount de 20% la aplicarea de acid hialuronic.

 

________________ok

 

Aşadar, dacă îţi doreşti şi tu buze perfect conturate şi totodată cu aspect natural, înscrie- te la evenimentul care va avea loc sâmbătă, 22 octombrie 2016, ora 14:00, la Cabinetul Art Dentistry. Înscrierile se fac la numărul de telefon: 0751803828 – Dr. Oana Chende.

Şi încă o surpriză pe care Dr. Oana Chende vă pregăteşte – un concurs pe facebook – în urma căruia, caştigătoarea va beneficia de o mărire de buze cu acid hialuronic în cadrul evenimentului. Deci, urmăriţi- ne cu interes.

 

Cu drag,

Oana

 

Foto: Raluca Baintan

 

WRITE A COMMENT