Pranic Healing este o terapie complementară care folosește prana pentru a vindeca o gamă largă de boli fizice și psihice. Iată câteva beneficii pe care le oferă: relaxare, pace interioară, îmbunătățește sănătatea, reduce stresul, anxietatea şi depresia, previne şi reduce durerile în bolile cronice, creşte creativitatea, dezvoltă intuiţia, îți creează o minte mai ascuţită și mai clară, oferă mai multă fericire, te învaţă să ierţi, să îţi schimbi atitudinea faţă de viaţă şi te ajută să devii un canal al energiei divine.
___
Dar dacă doreşti să afli mai multe despre aceste adevăruri spirituale care se află în spatele acestei ştiinţe, ţi-am pregătit un interviu interesant cu Alin Sălăjan – terapeut Pranic Healing!
____

O: Bună Alin, spune-mi, te rog, câteva cuvinte despre tine şi despre activitatea ta?!
A: Bună Oana! Numele meu complet este Sălăjan Ioan Alin, am 44 de ani. Sunt născut şi trăiesc în Oradea. Sunt unul dintre cei trei fondatori ai Asociaţiei Pranic Healing România.
_______

O: Ce ai putea să îmi spui despre Asociaţia voastră?

A: Mie, personal, pranic healing-ul mi-a schimbat viaţa în bine. De aceea am creat în 2013 Asociaţia Pranic Healing, alături de colegii mei Dorina Savvidis şi Florin Domuţa. Pentru a putea face cunoscută pe scară mai largă învăţăturile din Pranic Healing şi pentru a păstra mai bine puritatea şi integritatea acestor tehnici. Totodată ne dorim ca prin crearea asociaţiei să punem la dispoziţia doritorilor o platformă formă complexă şi completă de vindecare fie prin meditaţie, fie prin tratamente energetice propriu-zise.

O: Cine este fondatorul Şcolii de Pranic Healing?

A: Grand Master Choa Kok Sui este fondatorul Şcolii Pranic Healing şi Arhatic Yoga. El este cel care a sintetizat şi a extras esenţa din diferitele învăţături aparţinând unor şcoli străvechi ezoterice, precum Chi Kung. Pe urmă, a mai adăugat anumite elemente noi, obţinute prin revelaţie şi le-a structurat în ceea ce se numeşte astăzi Pranic Healing. Master Choa Kok Sui a transformat tehnicile antice complexe, făcându-le simple, mai eficiente, uşor de folosit şi care pot fi practicate în siguranţă.

O: Interesant! Şi acum te rog să îmi spui câteva cuvinte despre Pranic Healing!

A: Pranic Healing este o tehnică de vindecare energetică care are la bază prana ca mijloc de obţinere a stării de sănătate. În traducere din sanscrită, prana înseamnă energie vitală, suflul vital sau energetic căruia îi datorăm viaţa. Prana este echivalentul Chi-ului din Chi Kung, Ki-ului din Reiki, în traducere din greacă i se spune pnevma şi în polineziană i se spune mană. Mană cerească este un cuvânt des folosit la noi în tradiţia populară. Noi toţi folosim aceeaşi energie, dar prin diferite tehnici. În funcţie de capacitatea noastră de a folosi această prană de la soare, aer şi pământ, depinde în mare măsură starea noastră de sănătate fizică, mentală, emoţională şi spirituală. Pranic Healing este o tehnică care se bazează pe cunoaşterea şi practica ce guvernează Prana sau Energia Vitală. În Pranic Healing se disting două aspecte: unul tehnic, prin care se dezvoltă abilităţile necesare pentru a putea face un tratament şi unul mistic. Cel mistic este acoperit de rugaciune şi meditaţie. Meditaţia la Inimile Gemene este o parte integrată din Pranic Healing, care se bazează pe activarea a doi centri energetici ai iubirii. Chakra coroanei şi chakra cardiac anterior. Este nevoie de multă iubire pentru a putea folosi corect puterea şi inteligenţa.

O: Alin, spune-mi te rog câteva cuvinte şi despre Programul Asociaţiei?

A: Sediul Asociaţiei se află în Oradea, pe strada Primăriei nr. 28. Avem program cu publicul zilnic de luni până vineri, pentru consultaţii. Terapiile se fac pe bază de programari. În fiecare zi de marţi, de la ora 17:00, avem programată sesiunea de terapii demonstrative, adresate celor care vor să experimenteze o primă şedinţă de vindecare. Iar în fiecare zi de joi, de la ora 19:00 practicăm Meditaţia la Inimile Gemene, adresată publicului larg. În cadrul Asociaţiei Pranic Healing organizăm Cursurile de bază, ţinute de instructorul Asociaţiei – doamna Dorina Savvidis, iar Cursurile avansate sunt ţinute de domnul Giuseppe Fratto – Senior Certified Pranic Healing, discipol direct a lui Master Choa Kok Sui.
Doresc să vă anunţ şi pe această cale, că pe data de 4 noiembrie 2018, la Filarmonica de Stat Oradea, de la ora 17:00, va avea loc Conferinţa Aniversară Pranic Healing, în care vom sărbători 5 ani de la înfiinţare. Intrarea este deschisă publicului larg şi se face pe bază de rezervare. Persoanele de contact sunt Alin – tel.: 0745 373 380 și Dorina – tel.: 0722 348 687.
 ______

O: Şi un cuvânt de încheiere?!

A: Fiţi curioşi şi daţi-vă şansa să pătrundeţi în universul Pranic Healing.

O: Mulţumesc Alin! Şi mult, mult succes pe mai departe!

A: Şi eu îţi mulţumesc Oana. Să ne vedem cu bine şi să auzim de bine!

În final doresc să îi mulţumesc lui Alin şi tuturor membrilor din Asociaţia Pranic Healing pentru informaţiile oferite în acest interviu. Dar, bineînţeles şi pentru toată implicarea, bunătatea şi iubirea pe care o au pentru oameni. De asemena, apreciez mult dorinţa lor de a ajuta lumea şi de a transmite informaţii valoroase mai departe, pentru ca fiecare din noi să evoluăm şi să ne manifestăm măreţia.

Viitorul este în mâinile tale. Te-ai născut ca să-ţi manifeşti măreţia.” – Maestrul Choa Kok Sui.

 

Vă pup,

Oana

 

www.asociatiapranichealing.ro

Facebook> Asociația Pranic Healing

Foto: Gabi Dios Photography

WRITE A COMMENT