Tu ţi-ai făcut „lista cu dorinţe” pentru noul an?!

Iată-ne la finalul anului 2018, îndreptându-ne către noul an, 2019! Este momentul ideal să mulţumim anului 2018 pentru tot ce ne-a oferit şi să avem un moment în care să privim atent şi adânc în interiorul nostru! Să contemplăm asupra a ceea ce suntem noi, a ce avem în viaţa noastră, ce dorim să păstrăm sau să eliminăm şi ce ne dorim nou în viaţa noastră. Este un moment magic pentru a face această introspecţie şi pentru a ne permite să visăm! Să primim anul 2019 cu inima, mintea şi braţele deschise 😀 !  

Să ne eliberăm de ceea ce nu mai ne este de folos (pentru că ne ţin pe loc, sau ne trag în jos), să mulţumim pentru ceea ce avem, să privim totul cu recunoştinţă şi să visăm pe mai departe! Să ne scriem obiectivele şi să acţionăm pentru ceea ce ne dorim cu adevărat să manifestăm în viaţa noastră! Pentru că acolo unde ne este atenţia, acolo ne este îndreptată energia, iar noi vom alimenta acea idee şi în cele din urmă o vom experimenta în viaţa noastră 🙂 !

Acum, la final de an, în acest moment de magie, să ne scriem lista cu dorinţe pentru că, chiar dacă se întâmplă să nu ştim calea exactă pe moment, viaţa ne va ghida să ajungem la manifestarea dorinţei noastre! Eu consider că acestea sunt cele care ne cheamă către ele, iar drumul nostru este acela de a le urma!

Aşa că, pentru anul 2019, eu îţi doresc să pornești cu încredere înspre dorinţele tale! 

DREAM BIG… LITTLE ONE  :)!

 

Photo by  PhotOh Studio by Baintan Raluca –  www.photoh-studio.com

WRITE A COMMENT