Tu ai auzit de Mișcarea Fuckup Nights?

Aceasta a început în 2012 în Mexico City, când un grup de prieteni s-au adunat si au început să povestească despre nereușitele lor. În prezent, Fuckup Nights este o mișcare internațională care se desfășoară lunar în peste 300 de orașe din întreaga lume. Fie că este vorba de un start-up, de o afacere, de un proiect de dezvoltare, artă, cultură, arhitectură, medicină, sport, tehnologie, sau orice altceva, din experiența eșecului se pot învăța foarte multe.

Acum, Oradea are onoarea de a găzdui acest eveniment, datorită Violetei Mureşan – organizator de evenimente. Violeta s-a gândit să ofere orădenilor această posibilitate: de a ne interconecta şi a învăţa prin intermediul experienţelor antreprenorilor care sunt invitaţi să împărtăşească din parcursul lor profesional. Ce greutăţi au întâmpinat, cum au făcut faţă acestora, cum au mers mai departe, cum au ajuns la succesul pe care îl au în prezent, dar şi ce înseamnă acesta pentru fiecare. Pentru că succesul e relativ, nu-i aşa?

Mă simt onorată să fiu una dintre speakerii ediţiei cu numarul 3,  Fuckup Nights Oradea:

  •  Oana Moldovan autoarea bloggului www.oana-moldovan.ro. De-a lungul drumului antreprenorial Oana a încercat să se implice în mai multe domenii ca să vadă ce i se potriveşte mai bine. Bloggul a pornit de la fashion iar acum, după ce a apărut un baieţel adorabil în viaţa ei parentingul este unul dintre subiectele pe care le dezbate pe canalul ei de YouTube. Oana vine în 6 iunie să ne povestească parcursul ei antreprenorial de până acum, dar şi fuckupurile care au împins-o de la spate până a ajuns să facă ce îi place cu adevărat. Şi nu doar să facă ce îi place ci şi să se simtă împlinită pe toate planurile.

  • Ioana Dragos Gajdó este actriţă la Teatrul Regina Maria din Oradea, un teatru cu „sediu regal” pe care îl iubeşte şi în care joacă de ani buni cu mare plăcere. După mai multe nominalizări pe parcursul carierei la premiile UNITER, în anul 2018 primeşte premiul pentru cea mai bună actriţă în cadrul Festivalului de Teatru ATELIER Baia Mare. Ea vine la Fuckup Nights Oradea în 6 Iunie să ne spună ce fuckups poate întâmpina un actor pe parcursul carierei şi cum reuşeşte să treacă peste ele cu reflectoarele îndreptate către el.

  •  De profesie psiholog cu competenţă în nutriţie, Maria Zamfirache ghidează şi ajută oamenii să zâmbească, să-şi schimbe stilul de viaţă şi să ajungă să se cunoască cu adevărat. În concluzie să se simtă bine în pielea lor. Dar ea a fost oare dintotdeauna împăcată cu propria ei persoană? Vom afla…

  •  Antreprenor din anul 1991, Sorina Bradea spune că sunt prea puţine firme în Româia care recunosc că au nevoie de specialişti în marketing. În Romania încă există principiul: „Las’ că ştim noi!” Aproape în fiecare an a încercat să aducă ceva nou, o abordare, o conferinţă ori un program. Cu toate aceastea, eşecurile nu au ocolit-o. Anul trecut a dezvăluit 3 dintre ele în cartea coordonată de Vlad Mocanu – Eşecuri de Succes. În 6 Iunie vine şi la Fuckup Nights Oradea să ne spună prin ce alte fuckups a mai trecut pe drumul către succes.

  •  Oana Mudura are o experienţă de peste 10 ani în televiziune unde a prezentat ştiri şi a fost managerul unei staţii locale. A studiat marketing digital şi de 5 ani conduce propria companie de comunicare KOOLT Communications. Are atâtea fuckups de împărtăşit încât nu crede că îi ajung 7 minute, dar noi o provocăm să ni le spună doar pe cele haioase.

 

Va fi o seară cu adevărat magică, aşa că, haide alături de noi, pe data de 6 iunie, ora 19:00, în sala de conferinţe din corpul M al Cetăţii Oradea – să experimentăm și să explorăm subiectul antreprenoriatului, împreună cu provocările pe care le aduce acest domeniu, să povestim despre experienţele noastre, ce provocări am întâmpinat, cum am reuşit să trecem peste acestea şi de ce este bine să privim fiecare eşec ca pe o provocare.

Nu rata această seară de voie bună, locurile din sală sunt limitate, aşa că te invit să te înscri pe urmatorul link:

 

 

Cu drag,

Oana

WRITE A COMMENT