M-am întâlnit la Victoria’s Place cu Cristina Isaila, Business Coach at Magic Living, şi am povestit la cafea despre ce înseamnă Forever Living şi ce poate face pentru sănătatea noastră şi a celor dragi nouă.

Te-am facut curioasă? Daca răpunsul tău e DA, atunci te invit să descoperi mai multe în interviul de mai jos:

  • De ce Forever Living?

C: Acum 3 ani când am realizat că cel mai important „bun” din viaţa mea e TIMPUL, mai ales timpul de calitate petrecut cu copilul meu, m-am trezit în situaţia de a lua nişte decizii radicale din punct de vedere profesional. Am ales să îmi dau demisia din multinaţionala în care lucram şi să o iau pe drumul antreprenoriatului. Şi atunci s-a pus problema alegerii direcţiei, afacere clasică (multe riscuri şi investiţie mare) sau colaborare cu o companie sigură.

Am ales să mă asociez cu Forever Living Products pentru că valorile după care se ghidează compania şi valorile mele sunt similare (integritate, responsabilite, empatie, iubire faţă de oameni şi curaj), pentru că Forever este lider mondial pe piaţa de Aloe Vera, ne pune la dispoziţie produse de o calitate excepţională, e o companie stabilă fiind prezentă de peste 40 de ani pe piaţa mondială şi ne pune la dispoziţie un model unic de business.

Şi ca să sumarizez răspunsul la întrebarea ta: pentru că Forever este locul unde oamenii obişnuiţi pot realiza lucruri extraordinare :).

  • Planta Aloe Vera este inima companiei Forever Living şi cel mai important ingredient al stării optime de sănătate. Ce beneficii ne aduce consumul gelului de Aloe Vera?

C: Aş putea să îţi povestesc 2 zile despre beneficiile gelului de Aloe Vera dar am să încerc să fiu concisa şi să îţi enumar doar câteva dintre ele 🙂 :

– favorizează o digestie sănătoasă, contribuind la absorbţia nutrienţilor;

– are proprietăţi antiinflamatorii;

– este o sursă importantă de minerale (calciu, fier, potasiu, crom, magneziu, cupru, zinc, etc) şi vitamine;

– contribuie la sinteza de colagen şi elastină;

– susţine sănătatea orală;

– susţine sistemul imunitar;

– ajută la menţinerea greutăţii corporale şi la creşterea nivelului de energie.

  • Cum poate fi consumat?

Poate fi consumat zilnic, de preferat dimineaţa pe stomacul gol, până la 240 ml/zi.

  • Este indicat să le dăm şi celor mici?

C: Da, poate fi folosit şi de către cei mici.

  • Sinceră să fiu, am început recent să consum gelul de Aloe Vera – Berry Nectar – şi simt deja unele din beneficiile pe care le-ai enumerat anterior. Există cumva şi contraindicaţii în ceea ce priveşte consumul regulat, pe termen mediu sau lung?

C: Nu există contraindicaţii la utilizarea pe termen lung, tot aşa cum poţi bea în fiecare dimineaţă, de exemplu, un suc proaspăt stors din diverse fructe şi legume, tot aşa poţi consuma şi Gelul de Aloe.

  • Am remarcat ideile de cadouri pe care le oferiţi în preajma Sărbătorilor de iarnă. Ne poţi spune, te rog, mai multe despre acestea? Ce produse conţin? De unde le putem achiziţiona? La ce preţuri?

C: Ohhh…când vine vorba de cadouri, totul e Magie :). Şi ca să fiu serioasă, eu şi echipa mea am creat câteva idei de cadouri, de inspiraţie, însă acestea se pot aranja la alegere.

În gama Forever avem peste 100 de produse din care se poate alege, în funcţie de dorinţa fiecăruia. Putem stabili cu clientul ce anume doreşte, pentru cine şi care e bugetul astfel încât să alegem împreună cele mai potrivite produse. Preţurile pachetelor pot începe de la 50 lei, iar ca medie, un pachet de 3 produse e în jur de 150-200 lei. Ai în final un cadou unic, util, personalizat şi livrat la timp, acasă sau la birou, gata de pus sub brad.

  •  De ce este Forever Living un business ideal pentru mămici?

Aşa cum îţi spuneam la început, cred cu tărie că Forever este o afacere perfectă şi pentru mămici, pentru că de cele mai multe ori, atunci când intrăm în acest rol, cel de mamă, devenim altă persoană şi priorităţile noastre se schimbă.

Poţi păstra echilibrul între viaţa personală şi cea profesională ocupandu-te de dezvoltarea carierei/afacerii tale, fără  riscuri, fără investiţie mare, flexibil, într-o comunitate de femei/mame antreprenor, pozitive şi pline de energie, învăţând pe parcurs tot ce trebuie să faci pentru a avea succes şi totodată având şi timp pentru copilul tău.

Să fi tu cea care îşi stabileşte programul zilnic şi nu un şef care strambă din nas când cel mic e bolnavior şi tu trebuie să lipseşti de la serviciu, cred că îţi ia o povară de pe suflet. Şi îţi mai spun un secret, cele mai bune lecţii le luăm defapt noi de la copii noştri, tot ce trebuie să facem e să fim prezenti 100% în viaţa lor.

Pentru că ne place să împărtăşim experienţele pozitive cu cei din jurul nostru, să faci o afacere ajutându-i pe cei dragi să facă alegeri sănătoase pentru ei şi să ducă o viaţă împlinită, cred ca e afacerea ideală.

Trebuie doar să ai curajul de a încerca lucruri noi şi să te provoci. Să te gândeşti tot timpul ce fel de exemplu vrei să dai copilului tău. Îţi spun sigur, mândria din ochii copilului tău când tu ai succes (indiferent cât de mare sau mic este acesta) nu se poate compara cu nimic.

  • Din experienţa ta de mămică şi antreprenor, ce sfat poţi să le oferi mămicilor care vor să îşi dedice o bună parte din timp copiilor, dar în acelaşi timp, să şi aibă o afacere proprie? Din punctul tău de vedere, cum le poţi îmbina cu succes?

Le poţi îmbina foarte bine dacă alegi afacerea potrivită. Îţi trebuie puţină organizare, perseverenţă şi să faci lucrurile cu bucurie şi zâmbetul pe buze.

  • Unde te pot contacta cei care doresc să achiziţioneze produsele de la Forever Living sau să afle mai multe detalii despre business-ul pe care tu îl propui?

Mă găsiţi pe Facebook ca şi Cristina Isaila – https://www.facebook.com/cristina.isaila.7, unde vă invit să ne conectăm sau la numărul de telefon 0745 018 684.

 

Cu drag,

Oana

 

 

Cristina Isaila

Forever Living

Foto: 

Memories for You by Nicoleta Buza Photography

Locaţia: 

Victoria’s Place

WRITE A COMMENT