Feeric Fashion Days, cel mai important festival de modă din Europa de Est, începe azi, 4 iulie cu cea de-a opta ediție.

Timp de șapte zile, designeri, fotografi, bloggeri și ziariști de modă din toate colțurile lumii vin la Alba Iulia și Sibiu pentru prezentări de modă inedite, desfășurate în locații spectaculoase, în stilul deja consacrat, care a impus festivalul de la Sibiu pe scena internațională a modei.

Evenimentul dă startul în Cetatea Alba Iulia Carolina, iar după primele două zile,  acesta se mută la Sibiu cu o serie de prezentări individuale ieșite din comun. Prezentările se vor desfăşura în locaţii cu adevărat inedite precum Aeroportul Sibiu unde pasarela va fi chiar un avion parcat pe pistă, Biserica Evanghelică, Palatul Brukenthal din Piața Mare, halele Boromir pe linia de producție de pufarine şi Muzeul de Istorie.

Două dintre cele mai frumoase orașe din inima Transilvaniei, Alba Iulia și Sibiu  vor fi pe rand capitala modei din Europa de Est, mai exact vor  gazdui o săptămână plină de fast, culoare și exuberanță. Pentru cei doritori aici gasiti participantii si desfasurarea evenimentului http://www.feeric.ro/schedule .

Feeric Fashion Days  are loc între  4 și 12 iulie la Sibiu şi este un eveniment organizat de Fundația Mitichi în colaborare cu Primăria municipiului Alba Iulia precum si Primaria şi Consiliul Județean Sibiu.

Un eveniment de valoare pe care nu îl putem rata dacă iubim moda!

Vă pup şi vă ţin la curent cu noutăţi 🙂

Oana

WRITE A COMMENT