Ai primit o invitație la un eveniment special și nu știi cu ce rochie de ocazie să te îmbraci?

Eu îți propun 4 modele de rochii create de designerul vestimentar Gabriella Olar! Gabriella Olar este unul dintre creatorii vestimentari orădeni care au intrat pe piață într-un mod pozitiv și foarte colorat. Creațiile sale sunt pline de viață, vesele de parcă ar face parte dintr-o poveste cu happy-end. Acestea sunt disponibile și în magazinul Lady’s Boutique iar eu consider că sunt o alegere inspirată pentru orice eveniment special unde rochia ta poate fi admirată cu adevărat!

Așadar, iată câteva modele de rochii potrivite pentru orice eveniment special din viața ta 😀 !

  • Rochia scurtă sau midi este extrem de potrivită dacă îți propui să dansezi pe toată durata evenimentului. Aceasta nu te va deranja și astfel vei putea împărți energie pozitivă și dansantă în jurul tău. Nu uita să-ți iei o pereche de pantofi comozi la tine în cazul în care nu vei rezista pe tocuri înalte toată seara 😀 .

  • Rochia din tulle și dantelă este preferată pentru evenimente care au loc de obicei în locații sofisticate.

  • Rochia scurtă, cu volane și pe un umăr se află în tendințele sezonului, așa că de ce să nu o aduci și în ținuta ta de ocazie? Dacă ești mai nonconformistă și îți plac alegerile curajoase, poți alege acest model de rochie.

  • Îndrăznește cu o rochie cu aspect metalizat și cu design geometric. Este un mod spectaculos de a participa la un eveniment.

 

Atunci când alegem rochia perfectă, în primul rând trebuie să ținem cont de conformația corpului nostru și de croiurile care știm că ne avantajează, în al doilea rând trebuie să alegem culoarea care ne place și în al treilea rând trebuie să ținem cont de evenimentul la care participăm!

Și bineînţeles, ținuta aleasă trebuie să reflecte bucuria momentului 🙂 !

 

Vă pup cu drag,

Oana

 

 

Mulțumiri:

Photo: Atelier & Alexandra Bella

Hairstyle: Claudia Bejan & Claudette Hair Design

Dresses: Gabriella OlarLady’s Boutique

WRITE A COMMENT