Suntem în preajma Sărbătorilor de iarnă, iar în vâltoarea şi agitaţia pentru a finaliza toate la timp, uităm uneori să încetinim, să ne relaxăm şi să ne îngrijim!

Aşadar, eu îţi propun un moment de relaxare, câteva minute în care să fii tu cu tine sau, de ce nu, cu cei dragi 😀 ,  să te răsfeţi, să îi oferi tenului tău puţină atenţie şi să simţi beneficiile incredibile de hidratare şi revitalizare pe care le oferă Aloe Bio-Cellulose Mask tenului tău!

În ceea ce mă priveşte ca mămică, nu am mereu timp pentru a ajunge la salon, în special în această perioadă, dar aleg să îmi acord timp pentru grija tenului meu, chiar şi atunci când sunt acasă! Chiar de curând am descoperit masca de faţă de la FOREVER, care s-a dovedit a fi magică în ritualul meu de îngrijire! Acesta este timpul pe care mi-l acord mie şi, binenţeles, lui Radu Ayan, pentru că împreună îmbinăm utilul cu plăcutul 🙂 ! Ne distrăm, ne jucăm, ne relaxăm şi ne… înfrumuseţăm :)) !!! Este atât de plăcut să fii mămică şi să profiţi de fiecare clipă petrecută împreună cu puiul tău, iar această mască de faţă chiar îşi face efectul în timp ce noi petrecem un timp frumos împreună!

Aşadar, pentru clipele când doresc să îmi reîmprospătez tenul şi să mă răsfăţ puţin, aleg să mă joc cu micuţul meu şi să folosesc Aloe Bio-Cellulose Mask! Pentru mine funcţionează foarte bine această combinaţie 😀 ! Consider că masca respectivă este unică pe piaţă, îmbogăţită cu puterea extraordinară a plantei aloe vera, care reface şi întinereşte pielea! Este potrivită pentru orice tip de ten aplicându-se extrem de ușor, lasă pielea catifelată, hidratată și luminoasă, oferindu-i un aspect întinerit.

Este foarte binevenită în această perioadă când trebuie să întâmpinăm Crăciunul şi Anul Nou cum se cuvine – relaxate, luminoase şi pline de bucurie 🙂 !

Încearcă şi tu Aloe Bio-Cellulose Mask – FOREVER – şi bucură-te de beneficiile pe care ţi le oferă!

Poţi comanda aici şi beneficiezi de o REDUCERE DE 15% Aloe Bio-Cellulose Mask – Cristina Isaila – telefon: 0745.018.684.

 

Cu drag,

Oana

 

www.foreverliving.ro & Cristina Isaila

Photo by  PhotOh Studio by Baintan Raluca –  www.photoh-studio.com

WRITE A COMMENT