Te simti supraincarcat, fara energie, sau pur si simplu vrei sa ii oferi organismului tau un plus de vitalitate? Incearca un nou program de detoxifiere si regenerare a organismului, pentru un boost de energie si un sistem imunitar puternic, atat de necesar mai ales acum, in sezonul rece.
Impreuna cu specialistii Laura Bologan si Catalin Sendresc, de la Oshea Wellness Clinic, Alexandra Giurgiu, reprezentanta Healthy Breakfast & Juices , te invitam sa descoperi noul plan DETOX, 3 Days Body Cleanse:

O.M.: Povesteste-ne cum a luat nastere acest program de detox!

L.B.: Multumesc Oana pentru timpul acordat si pentru interesul in ceea ce priveste programul 3 Days Body Cleanse! Auzind de sucurile presate la rece ( NEPASTEURIZATE) a celor de la Healthy Breakfast and Juices – tu le cunosti bine, fiind o consumatoare zilnica si totodata muza acestui proiect – ne-am gandit cum s-ar putea imbina terapiile de la Oshea Clinic cu un meniu exclusiv de sucuri pe termen scurt. A luat nastere din dorinta de mai bine, de mai frumos, de mai multa energie, armonie si dor de a lucra cu oameni frumosi, dedicati, care cred in schimbare, in vindecare si starea de bine a intregului corp.

O.M.: Cui se adreseaza programul? Pentru cine este recomandat?

L.B.: Invitam toate persoanele care doresc o detoxifiere, care isi doresc mai multa energie si vitalitate, persoanele care sunt deschise spre a incerca ceva nou, toti cei care vor sa isi testeze limitele si in acelasi timp vor si relaxare, persoane sanatoase sau care experimenteaza in corp o inflamatie, persoane active sau sedentare, persoane cu dureri articulare, dureri de coloana sau pur simplu consumatorilor de spa.

O.M.: Care sunt beneficiile pe care le ofera?

L.B.: Programul 3 Days Body cleanse se adreseaza persoanelor care doresc sa ofere corpului o detoxifiere, regenerare si un boost de energie, reducere in centimetri in zona abdomenului. Corpul nostru are capacitatea de a se detoxifia continuu atat timp cat noi ii oferim ‘combustibil’ de calitate. Sucurile din fructe si legume, oferite de Healthy Breakfast & Juices , sunt cele mai compatibile cu organismul uman, ele se digera in aproximativ 30 de minute, astfel usurand digestia si oferind energia necesara. Se stie deja ca digestia este cel mai mare consumator de energie.

Sanatatea se construieste zi de zi, pas cu pas de la interior spre exterior. Sucurile implinesc minunat partea lor, iar prin terapiile de la Oshea Clinic ajutam corpul sa elimine excedentul de apa prin impachetarile la termocuverta, drenarea limfei, stimularea metabolismului, activarea circulatiei sanguine si imbunatatirea aspectului asa zisei ‘coaja de portocala’ care este celulita prin drenajul limfatic.

O.M.: Cum se desfasoara? Cate zile dureaza? Ce include acest program?

L.B.: Acesta se desfasoara pe parcursul a 4 zile. Primele 3 zile includ 5 mese pe zi care consta in sucuri gustoase si hranitoare, presate la rece de Weight Loss Breakfast by Alexandra Giurgiu, impachetari corporale la Tunelul cu Infrarosu si la Termocuverta si Drenaj Limfatic, iar ziua a 4-a este deidcata pentru Terapia Manuala Japoneza in cadrul Oshea Wellness Clinic!

O.M.: Poti sa ne spui cateva dintre beneficiile terapiilor de la Oshea?

L.B.: Impachetarile calde la Tunelul cu InfraRosu au un rol detoxifiant asupra organismului, pe langa eliminarea retentiei de apa, se elimina toxine si grasimi, stimuleaza functia rinichilor, a ficatului, a ovarelor, decongestioneaza sinusurile si ajuta la imbunatatirea durerilor articulare. Datorita razelor infrarosii, transpiratia este provocata din interior spre exterior, eliminand surplusul din profunzime.

Impachetarile la Termocuverta elimina excedentul de apa, stimuleaza organismul, elimina celulita, duce la pierderi in centimetri sau chiar in kilograme.

Drenajul Limfatic este un „mecanism” de remodelare corporala care se efectuează prin presiuni ușoare care acționează asupra lanțurilor de ganglioni limfatici. Este indicat pentru reducerea celulitei, depunerilor de grăsime, detoxifierea organismului, reducerea edemelor și stimularea sistemului imunitar. Ajuta persoanele care prezinta edeme la nivelul membrelor, stimuleaza circulatia si deblocheaza intregul sistem limfatic. Este indicat 100% pentru procesul de slabire, avand numeroase efecte pozitive asupra metabolismului, retentiei de apa, edemelor si celulitei

Printre beneficii se menționează îmbunătățirea sistemului imunitar, combaterea senzației de picior greu care apare din cauza sedentarismului și deshidratării, ameliorarea calității somnului, a unor probleme circulatorii.

O.M.: Am remarcat ca ai mentionat adineauri Terapia Manuala Japoneza! Suna interesant! Ce ne poti spune despre ea? Cum actioneaza si care sunt beneficiile ei?

L.B.: Este o tehnica japoneza de terapie prin masaj, care prin ajustari, manipulari si intinderi specifice se centreaza pe ajustarea pozitiei coloanei vertebrale si a pelvisului.

Din aceasta rezultand o postura imbunatatita, ameliorarea tensiunilor si durerilor musculare a spatelui si is a picioarelor, imbunatatirea functionarii organelor interne si accelerarea intregului metabolism. In timpul unei sesiuni de terapie toate partile corpului sunt masate,  iar incheieturile sunt manipulate intr-un mod natural si fara durere.

Ajuta la detensionarea zonei lombare si imbunatateste mobilitatea, creste imunitatea prin stimularea sistemului limfatic, regenereaza tesuturile si corecteaza postura, îmbunatateste flexibilitatea corpului, creste aportul de oxigen la nivel celular si stimuleaza circulatia, declanseaza eliberarea endorfinelor- aminoacizi care actioneaza ca analgezic natural, reduce spasmele musculare, reduce anxietatea,  îmbunatateste calitatea somnului, ajuta in cazul migrenelor.

Sedintele de terapie se desfasoara pe jos, pe o saltea, iar pacientul este imbracat in haine comode de bumbac.

O.M.: Care sunt cele mai notabile rezultate, obtinute in cadrul programului de DETOX, 3 Days Body Cleanse ?

L.B.: Pe langa energie, stare de bine si claritate mentala, au fost pierderi in centimetri in zona abdomenului( talie, abdomen inferior), in functie de fiecare intre 3-6 cm, la fel si in zona soldurilor. Pe  cantar au fost pierderi de 2-2,5 kg.

O.M.: Cateva sfaturi de final!

L.B.: Detoxifierea constanta este cheia spre o sanatate optima si o viata armonioasa. Corpul nostru are toate resursele de regenerare daca ii oferim mediul adecvat atat pe interior cat si pe exterior. Programul 3 Days Body Cleanse poate un prag care sa ne faca mai constienti de alegerile alimentare, poate fi inceputul unei noi relatii pe care fiecare o avem cu mancarea. Detoxifierea merge mana in mana cu echilibrul si cu o stare de spirit armonioasa si plina de recunostinta. Cand vorbim despre Detox, vorbim despre intreaga functie a ficatului si despre inima. O inima prezenta si recunoscatoare va fi un motor de nadejde pentru intregul organism. Recomandarile dupa cele 3 zile se personalizeaza in funcie de nevoile clientului.

 

Pana data viitoare recomandam o alimentatie echilibrata, hidratare, odihna, iesiri in natura si soare!!

 

Cu drag,

Oana

 

Oshea Wellness Clinic 

 Healthy Breakfast & Juices

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

WRITE A COMMENT